Nieuws

Fiber in Antwerpen: we komen naar Kontich

Antwerpen - 24 november 2021
Fiber in Antwerpen: we komen naar Kontich

 

Fiberklaar maakt Vlaanderen stap voor stap klaar voor het allersnelste internet. Het geheime ingrediënt van dit succesrecept? Een straf fiber- of glasvezelnetwerk! Dit willen we nu ook graag in Kontich aanleggen. Klinkt goed, toch?

De allerbeste internetbeleving

Ons glasvezelnetwerk vormt de basis van het internet van de toekomst. En de voordelen van fiber zijn grenzeloos: je kunt bliksemsnel, superstabiel en vrijwel onbeperkt surfen, streamen en gegevens ontvangen en verzenden. Storingen behoren voorgoed tot het verleden en het beeld is áltijd haarscherp. En binnenkort kun je ook in Kontich genieten van de allerbeste internetbeleving.

Tenminste als 20% van de inwoners tijdens onze campagne een fiberabonnement afsluit bij een van de deelnemende fiberinternetproviders. Waarom die één op de vijf? Wel, de aanleg van ons revolutionaire fibernetwerk kost wel wat. Als voldoende mensen volmondig ‘ja’ zeggen, is de aanleg voor ons haalbaar en maken we alle aansluitbare woningen in het gebied gratis fiberklaar.

Meer weten over fiber en ons netwerk? Ontdek de voordelen en voorwaarden.

Is jouw woning aansluitbaar?

We geven graag zo veel mogelijk gezinnen in Vlaanderen de kans om te surfen op het internet van de toekomst. Wil je weten of we jouw woning of bedrijf kunnen aansluiten op ons fibernetwerk? Ontdek het met een snelle adrescheck.