visual

Fiberklaar bouwt het open netwerk dat klaar is voor de toekomst.

visual

Wij maken Kontich klaar voor een bliksemsnel ​en stabiel fibernetwerk.​

Wil jij een gratis fiberaansluiting bij je thuis of in je zaak? Da’s een bliksems goed idee, want fiber is een betrouwbare technologie die klaar is voor de datavolumes en het internetgebruik van vandaag én van de toekomst. Zo kun je altijd grenzeloos surfen, streamen, gamen en digitaal tv-kijken. Wij bouwen ons netwerk gemeente per gemeente en stad per stad.
project-visual

Aannemer APK Group gaat aan de slag

Onze aannemer APK voert het merendeel van de werkzaamheden in Kontich uit. Wil je meer weten over de planning? Ervaar je problemen door de werken? Neem dan contact op met  APK via apk@fiberklaar.be of op het gratis nummer 011 34 90 04 (op werkdagen van 8 tot 16 uur).

Belangrijk om weten! Op grondgebied Kontich zijn er meerdere aannemers actief. Wil je zeker zijn van de juiste contactgegevens geef dan je adres in via de adrescheck. Scroll naar beneden en klik op de zin 'Nog niet overtuigd? Lees hier meer. 

icon-fiberklaar-blue
100% fiber

Ons netwerk bestaat volledig uit glasvezel — tot in je woning of zaak — en is storingvrij en bliksemsnel.

icon-netwerk-blue
open netwerk

Kies zelf je provider, nu en in de toekomst.

icon-home-blue
1 fiberkabel

Je bent altijd met het hele gezin én al je apparaten tegelijk stabiel online.

Onze infomomenten

Een nieuw internettijdperk staat voor de deur. We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen en surfen met lichtsnelheid. Op onze infomomenten online of in je buurt vertellen we je alles over fiber en ons netwerk.

Er zijn geen evenementen beschikbaar voor deze gemeente.
23 maart 2022

Eerste spadesteek voor aanleg fibernetwerk in Kontich

Op woensdag 23 maart werd in Kontich de symbolische eerste spadesteek gezet als signaal voor de verdere uitrol van het fibernetwerk.

Lees meer
21 februari 2022

Meer fiber in Antwerpen: Kontich wordt een fibergemeente!

Fiber in Antwerpen is hot. Ook in Kontich was het enthousiasme aanstekelijk en werd de kaap van 20% makkelijk overbrugd. Lees over onze plannen in Kontich.

Lees meer
13 januari 2022

Fiberklaar stelt volledige managementteam voor

Fiberklaar stelt haar managementteam voor. Dat bestaat uit Rik Missault (CEO), Miranda Rombouts (Head of Construction), Nathasja van Bael (CFO) en Nicholas De Walsche (Head of Commercial), Bart Colson (Head of ...

Lees meer
Fibergids

Ontdek wat fiber voor jou kan betekenen in onze fibergids.

Grenzeloos surfen, streamen, gamen, digitaal tv-kijken en thuiswerken? Fiber maakt het waar. We vertellen je alles over deze betrouwbare technologie.

De fiberinternetproviders

Zonder fiberabonnement ook geen bliksemsnel en superstabiel internet in jouw woning of bedrijf. Gelukkig bieden er enkele enthousiaste internetproviders hun diensten aan op ons open netwerk. Zo vind je gegarandeerd een abonnement op jouw maat.