Fiber

Een betere internetbeleving met een bliksemsnel en stabiel fibernetwerk.

flying

Met een glasvezelkabel ga je fluitend door het leven – of tenminste door je videocalls, games, downloads, streams en digitale tv-beleving. Want dankzij glasvezel, of fiber, behoren vertragingen of haperingen voorgoed tot het verleden. En wie is dáár nu rouwig om?

Als fiberspecialisten zijn we overtuigd dat je met glasvezel klaar bent voor (het internet van) de toekomst. De mogelijkheden van zo’n fiberkabel zijn namelijk virtueel oneindig.

Een betere internetbeleving met een stabiel fibernetwerk

Tijd voor de enige echte fiberbeleving.

Waarom fiber zo’n fantastisch nieuws is? Een glasvezelnetwerk laat bliksemsnel, stabiel en vrijwel grenzeloos dataverkeer toe in beide richtingen — zowel om gegevens te verzenden als te ontvangen dus. Ons netwerk maakt de cruciale verbinding van de straat tot je woning, zodat je voor 100% verbonden bent via fiber. 

Je moet je fiberkabel trouwens niet delen met de buren. Dat is een revolutionaire verbetering, want zo zit er nooit vertraging op je verbinding, ook als de hele straat tegelijk online is. Je kunt je fiberaansluiting vergelijken met een autosnelweg helemaal voor jou alleen: je kunt zo vlug gaan als je wil, zonder files of blokkades.

Wij van Fiberklaar ontwerpen, bouwen en beheren het fibernetwerk. De fiberinternetproviders  huren dat netwerk en brengen zo hun diensten tot bij jou.

Een betere internetbeleving met een stabiel fibernetwerk
fiber-logo
100% fiber

storingvrij

speedometer
open netwerk

en dus keuzevrijheid

home
1 fiberkabel

voor jou alleen

Fibergids

Ontdek wat fiber voor jou kan betekenen in onze fibergids.

Grenzeloos surfen, streamen, gamen, digitaal tv-kijken en thuiswerken? Fiber maakt het waar. We vertellen je alles over deze betrouwbare technologie.