Providers

Volledige digitale vrijheid dankzij een open netwerk.

Fiberklaar-Illustration-choose-provider-black-rgb

Wij bouwen een bliksemsnel en stabiel fibernetwerk. De internetproviders leveren het internet.

Wij van Fiberklaar leggen een glasvezelnetwerk aan en maken zo woningen en bedrijven fiberklaar. We ontwerpen, bouwen én beheren het stabiele en bliksemsnelle netwerk. Maar om te surfen, te streamen en digitaal tv te kijken via glasvezel of fiber moet je nog een fiberabonnement nemen bij een deelnemende provider. Het zijn namelijk de internetproviders die ons netwerk huren en zo hun diensten tot bij jou brengen.

Plan

Een fiberabonnement op maat

Elke provider die dat wil, krijgt toegang tot ons netwerk. Jij hebt dus volledige keuzevrijheid en vindt altijd een fiberabonnement op jouw maat.

Benieuwd of we bij jou in de buurt aan de slag gaan en wie de deelnemende providers zijn? Vul hieronder je adres in en doe de check.

Edpnet is jouw eigenzinnige en onafhankelijke telecomprovider, sinds 1999. We leggen ons toe op ‘internet only’-abonnementen met snel en écht onbeperkt internet — zonder kleine lettertjes. Thuis kun je surfen, streamen, digitaal tv-kijken en gamen alsof je leven ervan afhangt. In je bedrijf reken je op ons betrouwbare internet met 4G-back-up en snelherstelgarantie.

Fiberinternet
Digitale TV

Enkel via streamingplatformen zoals Netflix

Vaste telefonie
Mobiele telefonie

Proximus heeft de ambitie om tegen 2028 aan 70% van de Belgische gezinnen en bedrijven fiber aan te bieden. Met deze nieuwe, ultrasnelle en stabiele technologie gaat er een wereld van digitale mogelijkheden voor je open.

Gewaarborgd comfort om te werken, te streamen, online te gamen ... maar ook om te genieten van een ultrascherp beeld op al je schermen. Dit alles zelfs wanneer iedereen tegelijk online is.

Ontdek het ruime aanbod Flex Fiber-packs (internet, tv, mobiel, vaste lijn ...) en stel het jouwe samen op basis van je (privé- of professionele) behoeften.

Fiberinternet
Digitale TV
Vaste telefonie
Mobiele telefonie

Mobile Vikings is een telecomoperator die de status quo in de telecomsector uitdaagt met een uniek aanbod: scherpe specificaties tegen scherpe prijzen. De virtuele operator gelooft dat telecom anders moet en kán werken. Mobile Vikings innoveert daarom voortdurend met zijn mobiel aanbod en dat voor vast internet, en zet volop in op de gebruikerservaring met als speerpunt een uitstekende klantendienst. Daarnaast kunnen gebruikers dankzij unieke smart services makkelijk hun maandelijkse rekening naar nul herleiden. De operator maakt deel uit van de Proximus Groep.

Fiberinternet
Digitale TV

Enkel via streamingplatformen zoals Netflix

Mobiele telefonie

Met 31 jaar ervaring in de telecomwereld onderscheidt Scarlet zich door eenvoud, betrouwbaarheid en scherpe tarieven. Met glasvezel garandeert Scarlet een stabiele en kwalitatieve internetverbinding, zelf als iedereen tegelijk verbonden is. Vergeet vervelende vertragingen. Telewerken, streamen en al je online activiteiten verlopen opmerkelijk vlot en bieden optimaal comfort in je dagelijkse leven. Fiber via Scarlet is momenteel enkel mogelijk voor nieuwe klanten. 

Bestaande klanten kunnen alvast hun huisaansluiting aanvragen, Scarlet brengt hen op de hoogte van zodra fiber via Scarlet voor hen beschikbaar is.

Fiberinternet
Digitale TV
Vaste telefonie
Mobiele telefonie
FASTfiber biedt met ongelimiteerd internet, tv, mobiel en gratis vaste lijn een volledig kwalitatief aanbod aan een faire prijs. Je stelt zelf je pack samen naar gelang jouw privé of professionele behoeften. FASTfiber, vroeger bekend als Belgian Telecom, is al meer dan 20 jaar actief in België. Samen met de FASTFiber  community perfectioneren ze het aanbod elke dag, om hun diensten nog sneller, efficiënter, en goedkoper te maken.
Fiberinternet
Digitale TV
Vaste telefonie
Mobiele telefonie
WAN-connect is een Belgische internet service provider die telkens op maat een oplossing voor u of je firma bouwt. We streven ernaar om je een zo hoog mogelijke uptime te bezorgen, dit door onze proactieve support en het steeds aanbieden van full redundante oplossingen. We zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van connectiviteit projecten in een Multi-site omgeving.
Fiberinternet
Mixtus is sinds 2012 actief in Nederland. Met 3P’s – persoonlijk, positief en pro-actief – weet Mixtus elk jaar meer klanten te overtuigen. Deze succesformule introduceert de gedreven provider nu ook in België. Het beste telecom- en internetaanbod aan de beste prijzen, gekoppeld aan een betrouwbare service – dat is Mixtus. Supersnel internet thuis of op kantoor? Mixtus Fiber biedt je een stabiele verbinding met hoge snelheden. Ongelimiteerd, zonder verdoken regels, helemaal klaar voor de toekomst!
Fiberinternet
Digitale TV
Vaste telefonie
Mobiele telefonie

Ontdek vrijblijvend de aanbiedingen van de internetproviders!

  • Klaar om te ontdekken wat de providers voor jou in petto hebben?
  • Wil je weten welk product het best bij jouw internetbehoeften past?
  • Nieuwsgierig over hoeveel een fiberinternetproduct kost?

logos_blue

Vul dit formulier in en de internetproviders op het Fiberklaar netwerk helpen je graag volledig vrijblijvend verder.

Ja, ik wil graag gecontacteerd worden!