Providers

Volledige digitale vrijheid dankzij een open netwerk.

City

Wij bouwen een bliksemsnel en stabiel fibernetwerk. De internetproviders leveren het internet.

Wij van Fiberklaar leggen een glasvezelnetwerk aan en maken zo woningen en bedrijven fiberklaar. We ontwerpen, bouwen én beheren het stabiele en bliksemsnelle netwerk. Maar om te surfen, te streamen en digitaal tv te kijken via glasvezel of fiber moet je nog een fiberabonnement nemen bij een deelnemende provider. Het zijn namelijk de internetproviders die ons netwerk huren en zo hun diensten tot bij jou brengen.

stock_image_2

Een fiberabonnement op maat

Elke provider die dat wil, krijgt toegang tot ons netwerk. Jij hebt dus volledige keuzevrijheid en vindt altijd een fiberabonnement op jouw maat.

Benieuwd of we bij jou in de buurt aan de slag gaan en wie de deelnemende providers zijn? Vul hieronder je adres in en doe de check.

Edpnet is jouw eigenzinnige en onafhankelijke telecomprovider, sinds 1999. We leggen ons toe op ‘internet only’-abonnementen met snel en écht onbeperkt internet — zonder kleine lettertjes. Thuis kun je surfen, streamen, digitaal tv-kijken en gamen alsof je leven ervan afhangt. In je bedrijf reken je op ons betrouwbare internet met 4G-back-up en snelherstelgarantie.

Fiberinternet
Digitale TV

Enkel via streamingplatformen zoals Netflix

Vaste telefonie
Mobiele telefonie

Multifiber is de perfecte provider voor gezinnen. Dankzij de gelijke up- en downloadsnelheden kan iedereen in huis probleemloos z’n eigen ding doen online. Fiber is vandaag een heuse troef en daar spelen wij op in: met onze veelzijdige pakketopties denken we met je mee. Koos je voor multifiber? Dankzij onze makkelijke zelfinstallatie ben je in geen tijd online.

Fiberinternet
Digitale TV
Vaste telefonie

Proximus heeft de ambitie om tegen 2028 aan 70% van de Belgische gezinnen en bedrijven fiber aan te bieden. Met deze nieuwe, ultrasnelle en stabiele technologie gaat er een wereld van digitale mogelijkheden voor je open.

Gewaarborgd comfort om te werken, te streamen, online te gamen ... maar ook om te genieten van een ultrascherp beeld op al je schermen. Dit alles zelfs wanneer iedereen tegelijk online is.

Ontdek ons ruime aanbod Flex Fiber-packs (internet, tv, mobiel, vaste lijn ...) en stel het jouwe samen op basis van je (privé- of professionele) behoeften.

Fiberinternet
Digitale TV
Vaste telefonie
Mobiele telefonie

RapidXS is dé ‘internet only’-provider. Als je geen tv kijkt, maar wel wil genieten van ongelimiteerd dataverkeer, bieden wij je alles wat je nodig hebt: 1 gigabit bliksemsnel internet op je eigen fiberaansluiting. Ben jij het ook beu dat buren te veel bandbreedte gebruiken, waardoor er voor jou niks meer overschiet (behalve haperingen)? Schakel dan nu snel over op fiber en kies voor RapidXS.

Fiberinternet
Digitale TV

Enkel via streamingplatformen zoals Netflix

Mobile Vikings is een telecomoperator die de status quo in de telecomsector uitdaagt met een uniek aanbod: scherpe specificaties tegen scherpe prijzen. De virtuele operator gelooft dat telecom anders moet en kán werken. Mobile Vikings innoveert daarom voortdurend met zijn mobiel aanbod en dat voor vast internet, en zet volop in op de gebruikerservaring met als speerpunt een uitstekende klantendienst. Daarnaast kunnen gebruikers dankzij unieke smart services makkelijk hun maandelijkse rekening naar nul herleiden. De operator maakt deel uit van de Proximus Groep.

Fiberinternet
Digitale TV

Enkel via streamingplatformen zoals Netflix

Mobiele telefonie

Met 31 jaar ervaring in de telecomwereld onderscheidt Scarlet zich door eenvoud, betrouwbaarheid en scherpe tarieven. Met glasvezel garandeert Scarlet een stabiele en kwalitatieve internetverbinding, zelf als iedereen tegelijk verbonden is. Vergeet vervelende vertragingen. Telewerken, streamen en al je online activiteiten verlopen opmerkelijk vlot en bieden optimaal comfort in je dagelijkse leven. Fiber via Scarlet is momenteel enkel mogelijk voor nieuwe klanten. 

Bestaande klanten kunnen alvast hun huisaansluiting aanvragen, Scarlet brengt hen op de hoogte van zodra fiber via Scarlet voor hen beschikbaar is.

Fiberinternet
Digitale TV
Vaste telefonie
Mobiele telefonie

Ontdek vrijblijvend de aanbiedingen van de internetproviders!

Wordt als eerste verwittigd als jouw adres in aanmerking komt voor een aansluiting.

  • Klaar om te ontdekken wat de providers voor jou in petto hebben?
  • Wil je weten welk product het best bij jouw internetbehoeften past?
  • Nieuwsgierig over hoeveel een fiberinternetproduct kost?
  • Zag je een provider die je nog niet kent en meer wil over weten?
Vul dit formulier in en de internetproviders van jouw keuze helpen je graag volledig vrijblijvend verder.

Ja, ik wil graag gecontacteerd worden!