Nieuws

Meer fiber in Antwerpen: Kontich wordt een fibergemeente!

Kontich - 21 februari 2022
Meer fiber in Antwerpen: Kontich wordt een fibergemeente!

 

Fiber in Antwerpen is hot. Ook in Kontich was het fiber-enthousiasme erg aanstekelijk en werd de kaap van 20% makkelijk gehaald. Nog even en bliksemsnel en superstabiel internet is hier realiteit.

Fiberpionier?

Als een van de inwoners die al een fiberabonnement afsloot bij een deelnemende provider, zijn we je enorm dankbaar. Je zorgde er namelijk voor dat ook je bakker en buurvrouw kunnen meesurfen op deze nieuwe internetgolf. Ja, jij bent een échte fiberpionier.

Fibertwijfelaar?

Nog geen fiberabonnement afgesloten, maar wil je je woning of bedrijf wel helemaal klaarmaken voor de allerbeste internetbeleving ooit? Dat kan! Zolang onze aannemer in jouw buurt aan het netwerk bouwt, sluiten we je woning graag aan – en dat gratis en voor niets. Daar zeg je toch geen nee tegen?

APK bouwt het netwerk van de toekomst

Aannemer APK legt onze fiberkabels met veel zorg in de straten van Kontich. Zit je met vragen over de aanleg van ons revolutionaire netwerk in jouw buurt, of ervaar je problemen of een storing? Neem dan contact op via apk@fiberklaar.be of op het gratis nummer 011/34 90 04 (op werkdagen van 8.00 tot 16.00 uur).