Nieuws

We maken de Kempen stap voor stap fiberklaar!

Olen, Geel, Aartselaar, Turnhout, Kontich, Antwerpen, Schoten, Oud-Turnhout, Lier Centrum, Lier, Herentals, Westerlo - 15 december 2021
We maken de Kempen stap voor stap fiberklaar!

 

Onze fibertrein raast bliksemsnel door het Kempische landschap. Na Turnhout en Geel koos nu ook 20% van de inwoners van Westerlo en Herentals voor de kracht van glasvezel. We schakelen we meteen een versnelling hoger! Onze bestemming: (het internet van) de toekomst.

Héél veel fiberenthousiasme

Met veel toeters, bellen en fiberenthousiasme werden we ontvangen in Westerlo en Herentals. “We hoorden bij veel Westelaren de klacht dat ze – zeker tijdens het thuiswerken – wel eens internetproblemen hadden. De nieuwe fibertechnologie zal onze gemeente razendsnel internet bieden. We kijken dus enorm uit naar die eerste aansluitingen”, besluit schepen van Communicatie en Burgerparticipatie Kelly Verboven.

Ook schepen van ICT in Herentals, Stefan Verraedt is enthousiast. “Het digitale luik van onze samenleving wint elke dag aan belang en als stadsbestuur beseffen we dat de digitalisering een verregaande invloed heeft op onze inwoners. Daarom is het belangrijk dat onze burgers over de best mogelijke internetverbinding kunnen beschikken.”

Fiberja!

Nam je al een abonnement bij een van de deelnemende fiberinternetproviders? Dan ben je een fiberheld, want dankzij jou is de aanleg voor ons haalbaar en kunnen we glasvezel naar alle aansluitbare woningen in het gebied brengen. Én daar word je voor beloond. Jij bent als eerste weg met het allersnelste internet ooit.

Fibermisschien?

Twijfel je nog over een fiberabonnement? Da’s oké. Maak je woning vandaag klaar voor de toekomst en kies morgen een abonnement bij een provider naar keuze. In Herentals leggen we ons fibernetwerk aan in Noorderwijk en Morkhoven en in Westerlo gaan we aan de slag in Voortkapel, Oevel en Oosterwijk. Ontdek of we ook jouw woning kunnen aansluiten met een korte adrescheck.

Circet maakt de Kempen fiberklaar

Onze aannemer Circet voert de werken uit in Westerlo en Herentals uit. Zit je met vragen over de aanleg van glasvezel in jouw buurt, of ervaar je problemen of een storing? Neem dan contact met ons op via circet.herentals@fiberklaar.be of op het gratis nummer 03/808 82 22 (op werkdagen van 8.00 tot 16.00 uur).