Nieuws

Fiber in Antwerpen: hoera, Aartselaar en Rumst worden fiberklaar!

Aartselaar, Rumst, Antwerpen - 10 februari 2022
Fiber in Antwerpen: hoera, Aartselaar en Rumst worden fiberklaar!

 

‘t Is gebeurd: meer dan 20% van de inwoners van Aartselaar en het noorden van Rumst (Reet) koos voor de kracht van fiber. Het resultaat? Een rendabele investering voor ons en een persoonlijke fiberkabel voor alle aansluitbare woningen en bedrijven.

Fiberkriebels? 20 keer merci!

Overtuigden je fiberkriebels je om al een fiberabonnement te nemen bij een van de deelnemende internetproviders? Da’s goed nieuws voor jou en je gezin, maar ook voor de rest van je straat- en stadsgenoten. Want ook zij krijgen de kans om mee te surfen op bliksemsnel en superstabiel internet.

Fibertwijfels? Da’s oké!

Twijfelen is menselijk. Wil je later toch nog een aansluiting? Zolang onze aannemer bij jou in de buurt aan ons revolutionaire fibernetwerk sleutelt, kun jij je woning laten verbinden. Zeg je nu volmondig ‘ja’, dan vermijd je morgen heel wat overlast voor je deur.

Aannemer Solutions30 komt bij je langs!

Aannemer Solutions30 legt onze fiberkabels met veel zorg in de straten van Aartselaar en Rumst. Zit je met vragen over de aanleg van glasvezel in jouw buurt, of ervaar je problemen of een storing? Neem dan contact met hun op via solutions30@fiberklaar.be of op het gratis nummer 0800 159 05 (op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur).