Nieuwsbericht

Fiberklaar breidt z’n grenzeloze fibernetwerk uit in Rumst

Wij van Fiberklaar kwamen als eens langs in Rumst, en nu zijn we klaar voor een tweede ronde. We breiden ons glasvezelnetwerk uit, dus kunnen nog meer inwoners bij hen thuis kiezen voor glasvezel — ook wel fiber genoemd.  

Fiber in Rumst 

We gunnen iedereen in Rumst een grenzeloze digitale beleving. Daarom werken we nu verder om alle aansluitbare woningen in de gemeente gratis te voorzien van een glasvezelaansluiting. Ontdek de voordelen en voorwaarden 

Fiber to the home 

De inwoners van Rumst konden de afgelopen weken al een aansluiting aanvragen, maar wie dat nog niet deed, krijgt een nieuwe kans. Zodra onze aannemer in een bepaalde straat begint te sleutelen aan het fibernetwerk, klopt hij aan bij alle woningen die hij gratis fiberklaar kan maken. Rumstenaren kunnen ook nog altijd online een fiberaansluiting aanvragen.   

Fiberklaar maken, wat is dat precies? De aannemer stopt de glasvezelkabels in de grond en maakt dan de verbinding van aan de straat tot in de woning. Daarom spreken we van ‘fiber to the home’. Omdat ons netwerk voor 100% uit fiber bestaat, zijn de inwoners van Rumst zeker van de beste internet- en digitale tv-ervaring.  

Een glasvezelnetwerk belooft namelijk bliksemsnel, stabiel en grenzeloos dataverkeer op élk moment. Wie een fiberaansluiting heeft en effectief wil profiteren van alle voordelen van deze technologie, heeft alleen nog een fiberabonnement nodig bij een deelnemende internetprovider die z’n diensten aanbiedt via het Fiberklaar-netwerk.  

Aannemer Solutions30 gaat aan de slag 

Aannemer Solutions30 bouwt in Rumst ons open fibernetwerk. Wij van Fiberklaar houden de inwoners via de post op de hoogte over de aanleg in hun buurt.  

Vier mee op 3 augustus 

We vieren deze mijlpaal in Rumst! Alle inwoners zijn op woensdag 3 augustus tussen 15.00 en 20.00 uur doorlopend welkom in Feestzaal Steenberg voor een hapje, een drankje en een streepje muziek van de lokale band Niveau Chapeau. Intussen beantwoorden onze fiberexperts, de aannemer en de aanwezige internetproviders alle vragen van bezoekers.  

Bekijk alle nieuwsberichten