Nieuwsbericht

Fiber in Olen: het internet van de toekomst is daar

Het Kempische Olen is een kleine gemeente met een grootse uitstraling. Het dorp is het decor van het Suske en Wiske-album De Pottenproevers, dat draait rond de pot met de drie oren — het bekendste volksverhaal van Olen. En een plek die Suske en Wiske over de vloer krijgt, verdient het allerbeste. Zoals bliksemsnel en superstabiel internet, bijvoorbeeld. Ja, je leest het goed: na Herentals krijgt ook buurgemeente Olen een revolutionair fibernetwerk. Lees snel meer.

Check je adres

We willen graag elke woning in Olen gratis klaarmaken voor fiber. Wat dat precies inhoudt? We leggen ons netwerk met haarfijne glasvezels aan en maken de verbinding van de straat tot in je woning. Via de adrescheck ontdek je of we jouw woning ook kunnen aansluiten.

Bereid je voor op superstabiel internet

Wij van Fiberklaar bouwen en beheren het glasvezelnetwerk, maar het zijn de fiberinternetproviders die hun vaste diensten als internet, digitale tv en telefonie tot bij jou brengen. We bieden je wel keuzevrijheid: elke provider die dat wil, krijgt toegang tot ons open netwerk.

Wil je bij jou thuis een internetverbinding via glasvezel, dan neem je een fiberabonnement bij een deelnemende provider. Het liefst voor 26 juni 2022 … Als tegen dan 20% van de Olenaars intekende op fiber, voorzien wij elke woning — die aansluitbaar is — van een gratis fiberaansluiting. Ontdek alle voordelen en voorwaarden.

Alle info over fiber in Olen

De inwoners van Olen ontvangen meer info via de post, op evenementen en online. Wil je meer weten? Check regelmatig onze website en socialemediakanalen voor het laatste nieuws over fiber in Olen.

Bekijk alle nieuwsberichten