Nieuws

Fiber in Lier: het centrum krijgt de beste internetverbinding ooit

Lier Centrum, Lier - 3 januari 2022
Fiber in Lier: het centrum krijgt de beste internetverbinding ooit

 

 

 

’t Is leuk toeven in Lierke Plezierke. Je kunt er UNESCO-werelderfgoed bezoeken en lekkere vlaaikes eten. Maar dat is niet alles … De ‘Poort der Kempen’ kan namelijk binnenkort uitpakken met bliksemsnel en superstabiel internet via fiber. Of da’s toch de bedoeling. We starten met een heuse campagne om de Lierenaren te overtuigen van alle voordelen van fiber, zodat ze binnenkort kunnen streamen, surfen, gamen en videobellen aan de beste kwaliteit.

Wordt jouw woning fiberklaar?

Elke Lierenaar verdient het snelste internet van Vlaanderen, maar in deze fase kunnen we nog niet iedereen voorzien van een fiberaansluiting. We gaan eerst in het centrum aan de slag. Vul je adres in en check of we jouw woning kunnen aansluiten op ons netwerk.

Nog even geduld voor fiber in Lier …

Voor onze aannemer effectief de fiberkabels in de grond begint te stoppen, rekenen we op de Lierenaars. De werken worden pas haalbaar als er genoeg interesse is. Kiest minstens één op de vijf Lierenaars voor een fiberaansluiting in huis, dan voorzien we de woningen in het centrum gratis van fiber! Meer weten over fiber en ons netwerk? Ontdek snel alle voordelen en voorwaarden.

Zo gaan we te werk

Hoe geraken we precies aan die drempel van 20%? Wel, voor internet, tv en/of telefonie via glasvezel heb je een fiberabonnement nodig bij een deelnemende fiberinternetprovider. Elke provider die dat wil, kan zijn diensten aanbieden via ons open netwerk, zodat de Lierenaars volledige keuzevrijheid hebben! Op 11 april 2022 maken we de balans op.

Fibernieuws Lier

We informeren de inwoners van Lier via de post, op evenementen, online, … Hou zeker onze website en socialemediakanalen in de gaten voor het laatste nieuws over fiber in jouw stad. Hopelijk is Lier snel vertrokken met superstabiel internet!