Nieuwsbericht

Fiber in Antwerpen: het is nu aan Boechout en Hove

Blog_BoechoutHove_01-1440x960

Bliksemsnel, superstabiel en haarscherp internetten zonder storingen … het is de droom van elke surfer. Laat die droom realiseren nu juist onze missie zijn. Fiberklaar brengt het internet van de toekomst naar zo veel mogelijk woningen en bedrijven in Vlaanderen. En we hebben goed nieuws, Boechout en Hove: jullie zijn als volgende aan de beurt in de provincie Antwerpen!

Fiber heeft eindeloos veel voordelen

Fiber biedt digitale vrijheid. Ons revolutionaire glasvezelnetwerk tilt thuiswerken, afstandsonderwijs, tv-kijken, gamen en al je slimme apparaten gebruiken naar een hoger niveau. Voelen jullie het al kriebelen, Boechout en Hove? Geen zorgen, Fiberklaar wil ook jullie voorzien van het internet van de toekomst.

Omdat ons netwerk zichzelf niet aanlegt, is dit voor ons een hele investering. Daarom beginnen we pas effectief met de werken als 20% van de inwoners kiest voor een fiberinternetabonnement. Zijn er voldoende fiberpioniers, dan maken we alle aansluitbare woningen in Boechout en Hove gratis fiberklaar.

Meer weten over fiber en ons netwerk? Ontdek de voordelen en voorwaarden.

Fiber in Antwerpen: ook bij jou thuis?

Wil je weten of jij binnenkort ook op ons hypermodern fibernetwerk in Boechout en Hove kunt surfen en streamen? Je ontdekt het met een snelle adrescheck.

Bekijk alle nieuwsberichten