Nieuws

Ja, ‘t is waar: we maken Boechout en Hove fiberklaar!

Boechout, Hove - 21 februari 2022
Ja, ‘t is waar: we maken Boechout en Hove fiberklaar!

Het is feest in Boechout en Hove, want één op de vijf inwoners sloot er al een fiberabonnement af bij een van de deelnemende internetproviders. Laten we toosten op jullie enthousiasme, een haalbare investering voor ons en het allerbeste internet ooit voor wie al ‘fiberja’ zei.

Je koos al een fiberabonnement

Nam je al een abonnement, dan zorgde jij ervoor dat straks heel Boechout en Hove vertrokken zijn met bliksemsnel en superstabiel internet. Nu 20% intekende, kunnen we namelijk elke aansluitbare woning een fiberkabel aanbieden. Klinkt goed, toch?

Laat je woning vandaag nog aansluiten

Heb je het perfecte fiberabonnement of de provider van je dromen nog niet gevonden? Ook zonder die knopen door te hakken, kun je je woning of bedrijf volledig klaarstomen voor het internet van de toekomst. Zolang onze aannemer bij jou in de buurt aan het netwerk sleutelt, kun je voor een fiberaansluiting kiezen.

Fiber4Flanders legt onze kabels in de grond

Aannemer Fiber4Flanders legt onze fiberkabels – en de basis van het internet van de toekomst – met veel zorg in de straten van Boechout en Hove. Zit je met vragen over de aanleg van glasvezel in jouw buurt, of ervaar je problemen of een storing? Neem dan contact op via fiber4flanders@fiberklaar.be of op het gratis nummer 0800/270 01 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur).