Gemeentemap_Kruibeke-1

Kruibeke, maak je klaar voor een bliksemsnel en stabiel fibernetwerk. 

Wil jij een gratis fiberaansluiting bij je thuis of in je zaak? Da’s een bliksems goed idee, want fiber is een betrouwbare technologie die klaar is voor de datavolumes en het internetgebruik van vandaag én van de toekomst. Zo kun je altijd grenzeloos surfen, streamen, gamen en digitaal tv-kijken.  

We rollen ons netwerk in Kruibeke in verschillende zones uit, elk met een eigen planning. Gemeentemap_Kruibeke-1
2022-08-13 19:06:35

We bouwen aan ons fibernetwerk.

Goed nieuws: we zijn in Kruibeke gestart met de aanleg van ons fibernetwerk. Is je woning aansluitbaar, dan kunnen we ze klaarmaken voor het internet van de toekomst.

Zolang onze aannemer in jouw buurt aan het werk is, kan hij jouw woning of zaak gratis voorzien van fiber. Hij legt dan je persoonlijke fiberkabel van aan de straat tot in je woning of bedrijf, en sluit binnen de fibercontactdoos aan.

Laat ons weten dat je een gratis aansluiting wilt.

placeholder-zone-1

Onze infomomenten

Een nieuw internettijdperk staat voor de deur. We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen en surfen met lichtsnelheid. Op onze infomomenten online of in je buurt vertellen we je alles over fiber en ons netwerk.

Er zijn geen evenementen beschikbaar voor deze zone.

Ons stappenplan

Ontwerp-inverse-simplified
01. Meld je aan 

Met een korte adrescheck kom je te weten of we jouw woning of bedrijf kunnen aansluiten. Komen we naar je toe? Meld je dan voor 30 mei 2022 aan bij een van de deelnemende internetproviders voor een fiberabonnement. Met welke internetprovider je in zee gaat en welk abonnement je neemt, beslis je helemaal zelf.  

02. Groen licht voor fiber? 

Op 30 mei 2022 maken we de balans op. Heeft meer dan 20% van de bewoners van Kruibeke een fiberabonnement afgesloten, dan leggen we de kabel effectief aan. Zo niet, dan komt er in Kruibeke helaas geen fiberkabel.  

03. Het netwerk aanleggen

We leggen de fysieke glasvezelkabels aan die jouw woning of zaak rechtstreeks aan ons netwerk koppelen. We maken de verbinding van de straat tot in je woning of bedrijf en plaatsen binnen een fibercontactdoos. De internetprovider zorgt voor je modem.  

De aanleg van een nieuw fibernetwerk is een hele klus. Het kan dus wel even duren voordat jouw glasvezelaansluiting klaar is. Maar wees gerust: onze aannemer neemt op tijd contact met je op voor je aansluiting. 

04. Klaar voor digitale vrijheid

Gekozen voor een aansluiting? Dan zit je helemaal goed voor de digitale toekomst. Om effectief te genieten van je bliksemsnelle en stabiele verbinding, ga je in zee met een deelnemende internetprovider. 

Fibergids_image_1

Nog niet helemaal overtuigd van de fibervoordelen?​

Ontdek wat de betrouwbare technologie van fiber voor jou kan betekenen in onze fibergids.

Aannemer Constructel gaat aan de slag

Onze aannemer Constructel voert de werkzaamheden in Temse uit. Wil je meer weten over de planning? Ervaar je problemen door de werken? Neem dan contact op met Constructel via constructel@fiberklaar.be of op het gratis nummer 0800 301 13 (op werkdagen van 8 tot 16 uur).

Herbekijk ons online infomoment

Herbekijk de online infosessie om meer
over (de voordelen van) fiber te ontdekken.

HubSpot Video

Vraag je gratis fiberaansluiting aan

Overtuigd van de voordelen van fiber? Super!  Vul dit formulier in om je woning gratis fiberklaar te laten maken.

Wat mag je verwachten als je dit invult?

  • Je bevestigt dat je fiber bij jou thuis of in je zaak wil. 
  • Zodra we in je buurt beginnen bouwen, ontvang je een brief of e-mail. Daarna komt de aannemer langs om met jou te kijken of en hoe we jouw woning of zaak kunnen voorzien van een glasvezelkabel en fibercontactdoos.
  • Jij beslist dan of je je woning effectief laat fiberklaar maken.

Belangrijk! Om effectief te surfen, streamen en digitaal tv te kijken via glasvezel, ga je in zee met een deelnemende internetprovider (die ons netwerk huurt).

Meer weten? Ontdek alle voordelen en voorwaarden.

Vraag je gratis fiberaansluiting aan

Je woning gratis laten aansluiten op ons fibernetwerk, da’s een bliksems goed idee.

Vul je adres in bovenaan deze pagina en ontdek of we jouw woning fiberklaar kunnen maken.

Is dat het geval? Vraag dan meteen een gratis aansluiting aan.

Check je adres
fiber-logo
100% fiber

storingvrij

speedometer
open netwerk

en dus keuzevrijheid

home
1 fiberkabel

voor jou alleen

De fiberinternetproviders

Zonder fiberabonnement ook geen bliksemsnel en superstabiel internet in jouw woning of bedrijf. Gelukkig bieden er in Kruibeke enkele enthousiaste internetproviders hun diensten aan op ons open netwerk. Zo vind je gegarandeerd een abonnement op jouw maat.

Ja, ik wil op de hoogte blijven

Wil je graag meer weten over de werken en projecten bij jou in de buurt? Laat je gegevens achter en blijf altijd volledig op de hoogte.

 

Bird