Nieuws

Hoera, Fiberklaar komt naar Kruibeke en Steendorp

Steendorp, Kruibeke - 14 februari 2022
Hoera, Fiberklaar komt naar Kruibeke en Steendorp

 

Kruibeke en Steendorp hebben ontelbaar veel troeven. De prachtige polders langs de Schelde en het Fort van Steendorp zijn populaire bestemmingen bij wandelaars. De streek is ook gekend door Mercator. Eeuwen geleden deed hij het ondenkbare toen hij de wereld in kaart bracht. Vandaag zorgen wij van Fiberklaar voor een wow-effect met ons straffe fibernetwerk. Lees snel meer.

Waarom fiber?

Fiber garandeert de beste internetbeleving ooit, want je kunt ongestoord surfen, videobellen, streamen en gamen aan de hoogste kwaliteit. Zelfs als jij en je huisgenoten tegelijk online zijn met verschillende apparaten. Je internetverbinding blijft altijd krachtig en stabiel. Daarnaast vind je sowieso een fiberpakket dat 100% aansluit bij hoe jij het internet gebruikt. Elke provider die dat wil, krijgt toegang tot ons netwerk. Zo heb je meerdere opties.

Fiber bij jou thuis?

Het liefst maken we elke woning in Kruibeke en Steendorp klaar voor fiber, zodat iedere inwoner kan genieten van bliksemsnel en superstabiel internet. Maar in deze fase pakken we nog niet elke straat aan. Vul je adres in en check of we jouw woning kunnen aansluiten op ons netwerk.

Zo brengen we fiber naar Kruibeke en Steendorp

Wij van Fiberklaar leggen het netwerk aan in de straat en voorzien ook je woning van een persoonlijke glasvezelaansluiting. Om te genieten van alle voordelen van deze nieuwe technologie heb je wel nog een fiberabonnement nodig.

Voor we effectief beginnen bouwen aan ons netwerk, gaan we na of de inwoners van Kruibeke en Steendorp wel interesse hebben in fiber. Als minstens één op de vijf een fiberabonnement neemt bij een deelnemende internetprovider, maken we alle aansluitbare woningen gratis klaar voor fiber. Op 30 mei 2022 kijken we of we die drempel bereikt hebben.

Meer weten over fiber en ons netwerk? Ontdek snel alle voordelen en voorwaarden.

Fibernieuws Kruibeke en Steendorp

We informeren de inwoners van Kruibeke en Steendorp via de post, op evenementen, online, … Hou zeker onze website en socialemediakanalen in de gaten voor het laatste nieuws.