Nieuwsbericht

We brengen fiber naar Gent: Gentbrugge en Ledeberg nu fiberklaar!

Blog_GentbruggeLedeberg_01-1440x960

20 keer hoera voor de 20% van de inwoners van Gentbrugge en Ledeberg die nu al een fiberabonnement afsloot bij een van de deelnemende providers. Dankzij jullie zien wij de aanleg van ons revolutionaire glasvezelnetwerk volledig zitten en is straks iedereen in de buurt weg met bliksemsnel en superstabiel internet.

Met fiber zit je goed!

Met een fiberabonnement op zak ben jij klaar (voor het internet van) de toekomst. Zodra onze fiberkabels in de grond liggen, surf en stream jij als een van de eersten op het allersnelste internet. Klinkt goed, toch?

Nog geen knopen doorgehakt?

Twijfel je nog over een fiberabonnement? Da’s oké. Maak je woning vandaag helemaal klaar voor de toekomst en kies morgen een abonnement dat echt bij je past. Zolang onze aannemer bij jou in de buurt aan ons fibernetwerk sleutelt, sluit hij je woning gratis aan.

Fiber4Flanders legt fiber in Gent

Onze aannemer Fiber4Flanders voert de fiberwerken in Gentbrugge en Ledeberg uit. Zit je met vragen over de aanleg van glasvezel in jouw buurt, of ervaar je problemen of een storing? Neem dan contact met ons op via fiber4flanders@fiberklaar.be of op het gratis nummer 0800-27001 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur).

Bekijk alle nieuwsberichten