Nieuwsbericht

Fiber in Gent: Dampoort, Oostakker en Sint-Amandsberg, hou je klaar!

Gent en dampoort

Na ons succes in Gentbrugge en Ledeberg, houden we nu halt in Dampoort, Oostakker en Sint-Amandsberg. Zo krijgen ook zij de kans om te surfen op bliksemsnel en stabiel internet. Laat de toekomst maar komen.

Maken we ook jouw gebied klaar voor fiber?

Weg met ‘fiberwadde?’! We willen van alle Gentse inwoners échte fiberexperten maken. Hoe we dat doen? Via een stevige lokale campagne, mailings en leerrijke info-evenementen in je buurt. Zo weet je meteen waarom het een goed idee is om voor fiber te kiezen.

Klimt 20% van de inwoners van Dampoort, Oostakker en Sint-Amandsberg mee aan boord van ons fiberschip door een abonnement te nemen bij een deelnemende internetprovider? Super, want dan leggen we ons netwerk effectief aan.

Gent, blijf op de hoogte van fiber

Woon jij in Dampoort, Oostakker of Sint-Amandsberg en wil je graag op de hoogte blijven van de fiberevoluties in je buurt? Op deze pagina en de verschillende socialemediakanalen van Fiberklaar kom je alles te weten. Wil je graag weten of ook jouw woning klaar is voor fiber? Doe dan de adrescheck op onze homepagina.

Bekijk alle nieuwsberichten