Nieuws

Ook Westerlo en Herentals krijgen binnenkort fiber

Herentals, Westerlo - 7 september 2021
Ook Westerlo en Herentals krijgen binnenkort fiber

wetteren-fiber

Wij van Fiberklaar steken onze ambities niet onder stoelen of banken: we willen anderhalf miljoen gezinnen en bedrijven in Vlaanderen voorzien van fiber. En we kunnen alweer twee Antwerpse locaties afvinken: we strijken binnenkort neer in Westerlo en Herentals om de inwoners te informeren over alle voordelen van fiber.

Het snelste internet van Vlaanderen
Bliksemsnel, superstabiel en onbeperkt dataverkeer op élk moment … daar zeg je toch geen nee tegen? Het is mogelijk dankzij fiber, want via ons hypermoderne netwerk ervaar je een ongeëvenaard kijk- en surfplezier. Zelfs als iedereen van je gezin tegelijk online is met verschillende apparaten, kun je blijven vertrouwen op een krachtige verbinding.

Wil je als Westelaar of Herentalsenaar ook de kwaliteit van je internetverbinding naar een hoger niveau tillen? Als er genoeg interesse is, installeren we gratis fiber* bij wie voor 22 november een glasvezelabonnement afsluit bij Proximus, edpnet, Multifiber of RapidXS. Vul eerst je adres in op onze startpagina en check of we jouw woning of bedrijf kunnen aansluiten op fiber.

Meer weten over fiber?

Fiber biedt zo veel mogelijkheden dat we ze niet allemaal kunnen delen in dit nieuwsbericht. Wil je meer weten over deze baanbrekende technologie en het Fiberklaar-netwerk? Hou je ogen en open oren: we starten een heuse campagne op in Westerlo en Herentals! Of blader eens door onze website en socialmediakanalen.

* Consumenten die voor 22 november 2021 een fiberabonnement afsluiten bij een van de deelnemende internetproviders en die aansluitbaar zijn, genieten een gratis aansluiting op het fibernetwerk van Fiberklaar.