Nieuwsbericht

Ook Gentbrugge en Ledeberg worden fiberklaar

Blog_Gentbrugge-1440x960

Stad per stad en gemeente per gemeente maken we Vlaanderen fiberklaar. In de regio Gent gaat de primeur naar deelgemeenten Gentbrugge en Ledeberg. Tekent minstens 20% van de inwoners in op een fiberabonnement, dan leggen we er ons hypermoderne netwerk aan dat bliksemsnel en superstabiel internet garandeert.

Biksemsnel en stabiel internet

Internet via de fiberkabel heeft tal van voordelen. Via fiber gaat surfen, streamen, gamen en thuiswerken namelijk vlotter dan ooit. Storingen behoren voorgoed tot het verleden en het beeld is altijd haarscherp.

Ook de Ledebergenaars en Gentbruggenaars kunnen in de toekomst van dit comfort genieten. Tenminste, als 20% van hen een fiberabonnement neemt bij een deelnemende internetprovider. Alleen dan beginnen we effectief te bouwen aan het netwerk in Ledeberg en Gentbrugge.

Om dat doel te behalen, starten we binnenkort met een informatiecampagne met persberichten en direct mailings, maar ook lokale infopunten en infoavonden waar de inwoners al hun vragen over fiber kunnen stellen.

Fiber in Gentbrugge en Ledeberg: blijf op hoogte

Woon je zelf in Gentbrugge of Ledeberg? Dan kun je op onze homepagina nu al nagaan of jouw woning klaar is voor ons netwerk. Wil je ook graag de ontwikkelingen van Fiberklaar in je gemeente op de voet volgen? Hou dan zeker deze site of onze socialemediakanalen nauwlettend in de gaten.

Bekijk alle nieuwsberichten