Nieuws

Fiber in Oud-Turnhout: klaar voor eersteklas internet

Turnhout, Oud-Turnhout - 27 december 2021
Fiber in Oud-Turnhout: klaar voor eersteklas internet

 

 

Je computer die bevriest als je een groot bestand wil downloaden, traag internet als je huisgenoten allemaal tegelijk online zijn, … Da’s verleden tijd dankzij fiber of glasvezel, want daarmee is je verbinding altijd stabiel en bliksemsnel. Deze revolutionaire technologie staat nu voor de deur in Oud-Turnhout. Laat jij ze binnen?

Gaan we in jouw straat aan de slag?

Iedereen in Oud-Turnhout verdient een fiberaansluiting, maar in deze fase moeten we helaas keuzes maken. Vul je adres in en check of we jouw woning kunnen aansluiten op ons netwerk.

Zorg mee voor fiber in Oud-Turnhout

We zeggen het meteen eerlijk: we rekenen op jullie om Oud-Turnhout effectief fiberklaar te maken. De aanleg van ons netwerk wordt pas haalbaar als er genoeg interesse is bij de inwoners. Wil minstens één op de vijf Oud-Turnhoutenaren een fiberaansluiting in huis, dan gaan wij aan de slag om jullie te voorzien van de beste internetverbinding van Vlaanderen.

Zo gaan we te werk

Hoe we dat meten? Wel, voor internet via glasvezel heb je een speciaal abonnement nodig bij een deelnemende provider. Ons netwerk is open voor elke fiberinternetprovider, dus jij hebt volledige keuzevrijheid.

Als 20% van jullie voor 4 april 2022 zo’n fiberabonnement neemt, is Oud-Turnhout vertrokken met superstabiel internet. Ontdek alle voordelen en voorwaarden.

Fiber in Oud-Turnhout

We informeren jullie via de post, op evenementen, online, … Hou dus zeker onze website en socialemediakanalen in de gaten voor het laatste nieuws over fiber in jouw gemeente.