Nieuws

’t Is fiberfeest: Oud-Turnhout wordt binnenkort fiberklaar

Turnhout - 5 april 2022
’t Is fiberfeest: Oud-Turnhout wordt binnenkort fiberklaar

 

Zet de champagne maar koud, want in Oud-Turnhout haalden we ruim de kaap van 20%. Merci aan iedereen die nu al voor een fiberabonnement koos. Laten we toosten op een rendabele investering voor ons, en bliksemsnel internet voor de inwoners van Oud-Turnhout. Schol!

Een dikke fibermerci

Behoor jij tot één van de vijf Oud-Turnhoutenaars die al ‘ja’ zei tegen glasvezel en een fiberabonnement afsloot? Da’s goed nieuws voor jou, maar ook voor je buurman en de bakker om de hoek. Dankzij jou heeft straks iedereen de kans om te surfen, streamen en videobellen op het internet van de toekomst.

Nog geen abonnement op zak?

Het is oké om te twijfelen. Wist je dat je je woning of bedrijf ook zonder fiberinternetabonnement kunt laten aansluiten op ons revolutionaire glasvezelnetwerk? Zo ben je vandaag al helemaal klaar voor de toekomst. Zolang onze aannemer bij jou in de buurt aan ons netwerk sleutelt, kun je voor een fiberaansluiting kiezen.

Aannemer Circet Infra Fiber komt bij je langs!

Aannemer Circet Infra Fiber legt onze fiberkabels met veel zorg in de straten van Oud-Turnhout. Zit je met vragen over de aanleg van glasvezel in jouw buurt, of ervaar je problemen? Neem dan contact op via infra@fiberklaar.be of op het gratis nummer 03 653 43 60 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur).