Nieuws

Fiber in Blankenberge: geef je internetverbinding een boost

Blankenberge - 31 januari 2022
Fiber in Blankenberge: geef je internetverbinding een boost

 

Hugo Matthysen weet het al langer: Blankenberge is een wonderschone stad. Het is er dan ook altijd genieten, weer of geen weer. Anders dan het Belgische klimaat, is fiber wél 100% betrouwbaar. Je kunt altijd rekenen op bliksemsnel en stabiel internet. Ja, binnenkort ook in Blankenberge! Want wij van Fiberklaar willen ons glasvezelnetwerk uitrollen in de kuststad. Eerst zijn het midden en het zuiden van Blankenberge aan de beurt. Lees snel meer.

Waarom fiber?

Via fiber of glasvezel kun je ongestoord streamen, surfen, gamen en videobellen aan de beste kwaliteit. Ook als je met al je huisgenoten en veel verschillende apparaten tegelijk online bent. Ten slotte hou jij de volledige controle over je verbinding. Iedere internetprovider die dat wil, krijgt toegang tot ons netwerk. Zo heb je meerdere opties en vind je sowieso een fiberpakket dat perfect bij je past.

Het liefst maken we elke woning in Blankenberge klaar voor de nieuwste generatie internet, maar in een eerste fase pakken we een deel van de stad aan. We gaan in het midden en het zuiden aan de slag. Vul je adres in en check of we jouw woning kunnen aansluiten op ons netwerk.

Zo brengen we fiber naar Blankenberge

Hoe krijg je eigenlijk glasvezel bij je thuis? Wij leggen het netwerk aan in de straat en voorzien ook je woning van een persoonlijke fiberkabel, maar voor internet, tv en/of telefonie via glasvezel heb je nog een fiberabonnement nodig.

Voor we effectief beginnen met de aanleg, gaan we na of genoeg inwoners van Blankenberge interesse hebben in fiber. Als minstens één op de vijf Blankenbergenaars een fiberabonnement neemt bij een deelnemende internetprovider, maken we de aansluitbare woningen gratis fiberklaar. Op 16 mei 2022 maken we de balans op.

Meer weten over fiber en ons netwerk? Ontdek snel alle voordelen en voorwaarden.

Fibernieuws Blankenberge

We informeren de inwoners van Blankenberge via de post, op evenementen, online, … Hou zeker onze website en socialemediakanalen in de gaten voor het laatste nieuws.