Nieuwsbericht

Dendermonde blijft enthousiast voor fiber

Fiber in Dendermonde 

In Dendermonde liggen de eerste fiberkabels al in de grond en nu werken we verder om elke aansluitbare woningen te voorzien van een gratis glasvezelaansluiting. Zo genieten de bewoners van de beste internet- en digitale tv-beleving. Ontdek de voordelen en voorwaarden 

 Fiber to the home 

De Dendermondenaren konden de afgelopen weken al een fiberaansluiting aanvragen. Wie dat nog niet deed, krijgt nu een nieuwe kans. Onze aannemer gaat opnieuw aan de slag in de stad en klopt daarvoor aan bij alle woningen die hij gratis fiberklaar kan maken, om — volledig vrijblijvend — te kijken hoe hij de verbinding kan maken met het netwerk in de straat. Omdat elke woning een eigen fiberkabel krijgt, spreken we van ‘fiber to the home’. Ook online kunnen de inwoners van Dendermonde nog een gratis aansluiting aanvragen 

Zo’n persoonlijke glasvezelaansluiting is bijzonder interessant, want de technologie belooft bliksemsnel, stabiel en grenzeloos dataverkeer op élk moment. Wie het maximum uit zijn internetverbinding wil halen, heeft alleen nog een fiberabonnement nodig bij een deelnemende internetprovider die z’n diensten aanbiedt via ons glasvezelnetwerk.  

Aannemer Solutions30 gaat aan de slag 

Aannemer Solutions30 bouwt in Dendermonde ons open fibernetwerk. Wij van Fiberklaar houden de inwoners via de post op de hoogte over de aanleg in hun buurt.  

Vier mee op 20 juli 

We vieren deze bijzondere mijlpaal in de Ros Beiaardstad! Alle inwoners zijn op woensdag 20 juli tussen 15.00 en 20.00 uur doorlopend welkom in Parochiaal Centrum Lutterzele. Daar vertellen we, samen met onze aannemer, hoe de bouw van ons netwerk verloopt. De Dendermondenaren maken er ook kennis met de providers die hun internetdiensten zullen aanbieden op ons open glasvezelnetwerk. 

Bekijk alle nieuwsberichten