Nieuwsbericht

Drie werven in Dendermonde liggen even stil

 

Op donderdag 9 februari kreeg FOD Sociale Zaken drie van de zes werven van aannemer Solutions30 in Dendermonde heeft stilgelegd. En dat omdat bleek dat de aannemer voor deze drie werven niet volledig voldeed aan de opgelegde eisen voor sociale voorzieningen zoals een werfkeet, stromend water en toiletten. 

Fiberklaar nam samen met de aannemer onmiddellijk contact op met de stad Dendermonde en de betrokken instanties om de situatie helder in kaart te brengen. De aannemer heeft aan Fiberklaar en de stad bevestigd dat het met spoed werkt aan een definitieve oplossing voor deze werven. 

In afwachting daarvan zal er geen activiteit meer zijn op de drie betrokken werven (Hagewijkpark 21-24, Kolvenierslaan 2-60 en Kruisstraat 15-Heirbaan 200). Omdat een deel van de betrokken straten op dit moment nog openligt, zijn de werven afgezet in overeenstemming met het signalisatieplan.

Vanaf het moment dat de nieuwe opstelling geïnstalleerd is, hervat Solutions30 zo snel mogelijk de werkzaamheden. Fiberklaar zal er nauw op toezien dat dit volledig proces volgens de regels verloopt en eventuele updates transparant communiceren.

Bekijk alle nieuwsberichten