Fiberklaar bouwt het open netwerk dat klaar is voor de toekomst.

visual

Plan je huisbezoek

Woon je in Zottegem? Je hebt geluk! Want fiber komt naar je toe ... en jij kan je huis of zaak gratis aansluiten. Doen, want fiber is een duurzame technologie die klaar is voor de datavolumes en het internetgebruik van vandaag én de komende 100 jaar. Zo kun je altijd grenzeloos surfen, streamen, gamen en digitaal tv-kijken.  

Voor we ook jouw woning aansluiten maak je een afspraak voor een huisbezoek. Onze aannemer APK komt graag bij je langs om al je vragen te beantwoorden. Tijdens zo'n huisbezoek bekijken we waar de glasvezelkabel precies komt in jouw huis of appartement.

Aannemer APK gaat aan de slag

Onze aannemer APK voert de werkzaamheden in Zottegem uit. Wil je meer weten over de planning? Ervaar je problemen door de werken? Neem dan contact op met  APK via apk@fiberklaar.be of op het nummer 011 34 90 04 (op werkdagen van 8 tot 16 uur).

Wat staat er op de planning?

stappenplan
01. De aannemer komt bij jou langs

De aannemer brengt jou een bezoek om te kijken waar de glasvezelkabel het best binnenkomt, en dus waar hij je fibercontactdoos zal plaatsen. Daarbij houdt hij natuurlijk niet alleen rekening met de technische vereisten, maar ook met jouw wensen. De aannemer verwittigt je op tijd van onze komst, via een brief. Ben je niet thuis? Dan laat de aannemer een kaartje achter met de vraag om een afspraak te maken. 

02. Aanleg in jouw straat

De aannemer legt in opdracht van Fiberklaar de glasvezelkabel aan in de straat, doorgaans onder het voetpad, en van in de straat tot aan je woning of zaak. We maken goede afspraken met het lokaal bestuur om de hinder zo veel mogelijk te beperken, en we zorgen dat je woning of zaak bereikbaar blijft. 

03. We sluiten je woning gratis aan op ons netwerk

Onze technicus maakt je woning of zaak kosteloos fiberklaar. Hij trekt de glasvezelkabel tot bij jou binnen en installeert de fibercontactdoos op de plaats die jij en de aannemer tijdens zijn eerste bezoek zijn overeengekomen.

04. Klaar voor digitale vrijheid

Na de aanleg zit ons werk erop, maar we helpen je graag verder mocht je nog vragen hebben. Heb je al een fiberabonnement gekozen? Je internetprovider zorgt voor de installatie van je modem en activeert je diensten. Heb je nog geen fiberabonnement genomen? Dat kun je nu of later nog afsluiten bij een van de deelnemende internetproviders. Daarna geniet je van internet, digitale tv en telefonie via ons fibernetwerk.

icon-fiberklaar-blue
100% fiber

Ons netwerk bestaat volledig uit glasvezel — tot in je woning of zaak — en is storingvrij en bliksemsnel.

icon-netwerk-blue
open netwerk

Kies zelf je provider, nu en in de toekomst.

icon-home-blue
1 fiberkabel

Je bent altijd met het hele gezin én al je apparaten tegelijk stabiel online.

Onze infomomenten

Een nieuw internettijdperk staat voor de deur. We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen en surfen met lichtsnelheid. Op onze infomomenten online of in je buurt vertellen we je alles over fiber en ons netwerk.

04 oktober 2022

8:00 - 12:00

Pop-up Infopunt

Locatie: Markt, 9620 Zottegem

Afgelopen Lees meer

Heb je vragen over de aanleg of jouw aansluiting? Kom gerust langs bij ons pop-up infopunt.

  • Wanneer: dinsdag 4 oktober van 8u tot 12u
  • Waar: Markt, Zottegem
13 oktober 2022

19:30 - 21:00

Online Infomoment

Locatie: Webinar

Afgelopen Lees meer
Tijdens een algemene presentatie informeren we je over de voordelen van glasvezel en de toekomstige mogelijkheden. Uiteraard vertellen we je ook hoe je je kunt aansluiten op ons fibernetwerk. Daarna heb je alle ruimte om vragen te stellen. Het infomoment duurt ongeveer 40 minuten. Je kunt de online sessie volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen via chat.
19 oktober 2022

19:30 - 21:00

Infomoment

Locatie: CC Zoetegem, Hospitaalstraat 18, 9620 Zottegem

Afgelopen Lees meer

Tijdens deze informatieavond kom je alles te weten over fiber en Fiberklaar. We doen alles uit de doeken in een presentatie van ongeveer 40 minuten. Er is ruimschoots tijd voor vragen en antwoorden.

Programma:

  • 19.00 u.: We openen de deuren
  • 19.30 u.: Fiberpresentatie en vraagmoment
  • 20.30 u.: Infomarkt met een drankje
  • 21.00 u.: Einde
08 november 2022

14:00 - 19:00

Zottegem gaat voor fiber

Locatie: Feestzaal Bevegemse Vijvers, Bevegemse Vijvers 1, 9620 Zottegem

Afgelopen Lees meer

Onze fiberexperten verwachten je op dinsdag 8 november  tussen 14.00 en 19.00 uurin  Feestzaal Bevegemse Vijvers (Bevegemse Vijvers 1, 9620 Zottegem). Daar vertellen we je, samen met onze aannemer, graag hoe de bouw van ons netwerk verloopt. Je maakt ook kennis met de providers  die hun internetdiensten zullen aanbieden op ons open glasvezelnetwerk.    

  Kom je langs? 

   Tot snel!  

26 mei 2023

14:00 - 18:00

Fiber on Tour

Locatie: Kloosterstraat 40, 9620 Zottegem

Afgelopen Lees meer

Onze fiberexperts en aannemer APK beantwoorden met plezier al je vragen over de aanleg van ons netwerk in Zottegem.

We verwelkomen je tussen 14.00 en 18.00 uur. 

Tot dan!

23 januari 2024

08:00 - 13:00

Pop-up infopunt markt Zottegem

Locatie: Markt, 9620 Zottegem

Afgelopen Lees meer

Wil je meer te weten komen over fiber of maak je graag nog een afspraak voor een huisbezoek? Heb je vragen over de werken?

Kom gerust langs bij ons pop-up infopunt op de markt in Zottegem. Onze fiberexperts en aannemer APK staan je met plezier te woord.

We zijn aanwezig van 8 tot 13 uur.

De 100ste POP van Fiberklaar staat in Zottegem

De 100ste POP van Fiberklaar werd gezet in de Hazestraat in Zottegem. Voor Zottegem de eerste. Enkele uren later was de tweede al aan de beurt.

26 mei 2023

Zottegem gaat voor fiber, Fiberklaar gaat aan de slag. 

Zotte dingen in Zottegem. De Oost-Vlaamse stad koos voor een gratis aansluiting op ons fibernetwerk. Dat betekent dat wij het binnenkort beginnen bouwen. 

31 oktober 2022
Fibergids

Ontdek wat fiber voor jou kan betekenen in onze fibergids.

Grenzeloos surfen, streamen, gamen, digitaal tv-kijken en thuiswerken? Fiber maakt het waar. We vertellen je alles over deze betrouwbare technologie.

De fiberinternetproviders

Zonder fiberabonnement ook geen bliksemsnel en superstabiel internet in jouw woning of bedrijf. Gelukkig bieden er enkele enthousiaste internetproviders hun diensten aan op ons open netwerk. Zo vind je gegarandeerd een abonnement op jouw maat.