visual

Fiberklaar bouwt het open netwerk dat klaar is voor de toekomst.

visual

Wij maken Zottegem klaar voor een bliksemsnel ​en stabiel fibernetwerk.​

Wil jij een gratis fiberaansluiting bij je thuis of in je zaak? Da’s een bliksems goed idee, want fiber is een betrouwbare technologie die klaar is voor de datavolumes en het internetgebruik van vandaag én van de toekomst. Zo kun je altijd grenzeloos surfen, streamen, gamen en digitaal tv-kijken. Wij bouwen ons netwerk gemeente per gemeente en stad per stad.
 
Momenteel zijn we bezig met de voorbereiding van de aanleg. We hopen op korte termijn meer duidelijkheid te hebben over de toekomstige planning van de bouwfase.
Registreer je voor een gratis aansluiting via de rode knop rechts boven, dan hebben we gegevens en kunnen we je op de hoogte houden.
Deed je dit al? Perfect dan word je vanzelf meegenomen in de berichtgeving.
project-visual
icon-fiberklaar-blue
100% fiber

Ons netwerk bestaat volledig uit glasvezel — tot in je woning of zaak — en is storingvrij en bliksemsnel.

icon-netwerk-blue
open netwerk

Kies zelf je provider, nu en in de toekomst.

icon-home-blue
1 fiberkabel

Je bent altijd met het hele gezin én al je apparaten tegelijk stabiel online.

Onze infomomenten

Een nieuw internettijdperk staat voor de deur. We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen en surfen met lichtsnelheid. Op onze infomomenten online of in je buurt vertellen we je alles over fiber en ons netwerk.

Er zijn geen evenementen beschikbaar voor deze gemeente.
31 oktober 2022

Zottegem gaat voor fiber, Fiberklaar gaat aan de slag. 

Zotte dingen in Zottegem. De Oost-Vlaamse stad koos voor een gratis aansluiting op ons fibernetwerk. Dat betekent dat wij het binnenkort beginnen bouwen. 

Lees meer
Fibergids

Ontdek wat fiber voor jou kan betekenen in onze fibergids.

Grenzeloos surfen, streamen, gamen, digitaal tv-kijken en thuiswerken? Fiber maakt het waar. We vertellen je alles over deze betrouwbare technologie.

De fiberinternetproviders

Zonder fiberabonnement ook geen bliksemsnel en superstabiel internet in jouw woning of bedrijf. Gelukkig bieden er enkele enthousiaste internetproviders hun diensten aan op ons open netwerk. Zo vind je gegarandeerd een abonnement op jouw maat.