Fiberklaar bouwt het open netwerk dat klaar is voor de toekomst.

visual

Win een gratis duoticket voor Theater aan Twater in de Schorre op 25 en 26 mei 2024

Wij maken Willebroek klaar voor een bliksemsnel ​en stabiel fibernetwerk.​

Wil jij een gratis fiberaansluiting bij je thuis of in je zaak? Da’s een bliksems goed idee, want fiber is een betrouwbare technologie die klaar is voor de datavolumes en het internetgebruik van vandaag én van de toekomst. Zo kun je altijd grenzeloos surfen, streamen, gamen en digitaal tv-kijken. Wij bouwen ons netwerk gemeente per gemeente en stad per stad.
project-visual

Aannemer Solutions30 gaat aan de slag

Onze aannemer Solutions30 voert de werkzaamheden in Willebroek uit. Wil je meer weten over de planning? Ervaar je problemen door de werken? Neem dan contact op met Solutions30 via solutions30@fiberklaar.be of via het gratis telefoonnummer 0800 159 05 (op werkdagen van 9 tot 18 uur). 

Wat staat er op de planning?

stappenplan
01. De aannemer komt bij jou langs

De aannemer brengt jou een bezoek om te kijken waar de glasvezelkabel het best binnenkomt, en dus waar hij je fibercontactdoos zal plaatsen. Daarbij houdt hij natuurlijk niet alleen rekening met de technische vereisten, maar ook met jouw wensen. De aannemer verwittigt je op tijd van onze komst, via een brief. Ben je niet thuis? Dan laat de aannemer een kaartje achter met de vraag om een afspraak te maken. 

02. Aanleg in jouw straat

De aannemer legt in opdracht van Fiberklaar de glasvezelkabel aan in de straat, doorgaans onder het voetpad, en van in de straat tot aan je woning of zaak. We maken goede afspraken met het lokaal bestuur om de hinder zo veel mogelijk te beperken, en we zorgen dat je woning of zaak bereikbaar blijft. 

03. We sluiten je woning gratis aan op ons netwerk

Onze technicus maakt je woning of zaak kosteloos fiberklaar. Hij trekt de glasvezelkabel tot bij jou binnen en installeert de fibercontactdoos op de plaats die jij en de aannemer tijdens zijn eerste bezoek zijn overeengekomen.

04. Klaar voor digitale vrijheid

Na de aanleg zit ons werk erop, maar we helpen je graag verder mocht je nog vragen hebben. Heb je al een fiberabonnement gekozen? Je internetprovider zorgt voor de installatie van je modem en activeert je diensten. Heb je nog geen fiberabonnement genomen? Dat kun je nu of later nog afsluiten bij een van de deelnemende internetproviders. Daarna geniet je van internet, digitale tv en telefonie via ons fibernetwerk.

icon-fiberklaar-blue
100% fiber

Ons netwerk bestaat volledig uit glasvezel — tot in je woning of zaak — en is storingvrij en bliksemsnel.

icon-netwerk-blue
open netwerk

Kies zelf je provider, nu en in de toekomst.

icon-home-blue
1 fiberkabel

Je bent altijd met het hele gezin én al je apparaten tegelijk stabiel online.

Onze infomomenten

Een nieuw internettijdperk staat voor de deur. We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen en surfen met lichtsnelheid. Op onze infomomenten online of in je buurt vertellen we je alles over fiber en ons netwerk.

16 augustus 2022

19:30 - 21:00

Online infomoment

Locatie: Webinar

Afgelopen Lees meer
Tijdens een algemene presentatie informeren we je over de voordelen van glasvezel en de toekomstige mogelijkheden. Uiteraard vertellen we je ook hoe je je kunt aansluiten op ons fibernetwerk. Daarna heb je alle ruimte om vragen te stellen. Het infomoment duurt ongeveer 40 minuten. Je kunt de online sessie volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen via chat.
19 augustus 2022

19:00 - 20:30

Infomoment

Locatie: Het Volkshuis - August van Landeghemstraat 47, 2830 Willebroek

Afgelopen Lees meer

Tijdens deze informatieavond kom je alles te weten over fiber en Fiberklaar. We doen alles uit de doeken in een presentatie van ongeveer 40 minuten. Er is ruimschoots tijd voor vragen en antwoorden.

Programma:

  • 18.30 u.: We openen de deuren
  • 19.00 u.: Fiberpresentatie en vraagmoment
  • 20.00 u.: Infomarkt met een drankje
  • 20.30 u.: Einde
15 september 2022

14:00 - 19:00

Willebroek gaat voor fiber

Locatie: August Van Landeghemplein, 2830 Willebroek

Afgelopen Lees meer

Willebroek gaat nu helemaal voor fiber. Dat willen we samen vieren! Vooraf inschrijven hoeft niet. 

Onze fiberexperts, aannemer en de aanwezige internetproviders beantwoorden met plezier al je vragen. We verwelkomen je, tussen 14.00 en 19.00 uur, op het August Van Landeghemplein, 2830 Willebroek.

Tot dan!

29 november 2023

14:00 - 18:00

FiberMoment Willebroek

Locatie: Zaal de Twijg, August Van Landeghemstraat 115, Willebroek

Afgelopen Lees meer

Je vroeg je gratis huisaansluiting al aan of je bent het van plan? Of de installatie van jouw fiberkabel is intussen gebeurd?

Kom langs op het FiberMoment op woensdag 29 november en geniet van een drankje samen met je buren. 

- Maak kennis met de deelnemende internetproviders en ontdek hun internetabonnementen en de mogelijkheden via de fiberkabel. 
- Maak ter plaatse een afspraak voor een huisbezoek.
- Stel al jouw vragen aan onze fiberexperts.
- Leer hoe de fiberkabel je WiFi-ervaring verbetert en ontvang tips voor optimale interne bekabeling. 
- Ervaar bliksemsnelle snelheden via demonstraties. 

Je bent welkom tussen 14 en 18 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig. 

Tot dan! 

16 februari 2024

13.00-18.00

Pop-up infopunt appartementen

Locatie: Apotheek Willebroek, Dendermondsesteenweg 151, Willebroek

Afgelopen Lees meer

Is jouw appartement binnenkort ook Fiberklaar?
Kom naar ons infopunt aan Apotheek Willebroek. Je ontvangt alle praktische info en het volledige stappenplan rond de  aansluiting van jouw appartement.

We zijn aanwezig van 14 tot 18 uur.

Eerste spadesteek aanleg fibernetwerk in Willebroek

Fiberklaar viert de uitrol van haar glasvezelnetwerk in Mol met een officiële eerste spadesteek.

22 september 2022

Fiberklaar bouwt z’n bliksemsnelle fibernetwerk in Willebroek.

Wat de inwoners van Willebroek willen? Grenzeloos surfen, streamen en digitaal tv-kijken zonder haperen. Wanneer ze het willen? Zo snel mogelijk! Dus beginnen wij binnenkort ons bliksemsnelle glasvezelnetwerk ...
29 augustus 2022
Fibergids

Ontdek wat fiber voor jou kan betekenen in onze fibergids.

Grenzeloos surfen, streamen, gamen, digitaal tv-kijken en thuiswerken? Fiber maakt het waar. We vertellen je alles over deze betrouwbare technologie.

De fiberinternetproviders

Zonder fiberabonnement ook geen bliksemsnel en superstabiel internet in jouw woning of bedrijf. Gelukkig bieden er enkele enthousiaste internetproviders hun diensten aan op ons open netwerk. Zo vind je gegarandeerd een abonnement op jouw maat.