Gemeentemap Willebroek (1)

Willebroek, maak je klaar voor een bliksemsnel en stabiel fibernetwerk. 

Wil jij een gratis fiberaansluiting bij je thuis of in je zaak? Da’s een bliksems goed idee, want fiber is een betrouwbare technologie die klaar is voor de datavolumes en het internetgebruik van vandaag én van de toekomst. Zo kun je altijd grenzeloos surfen, streamen, gamen en digitaal tv-kijken.  

We  willen ons netwerk in Willebroek uitrollen. Sluit jij je aan?

Gemeentemap Willebroek (1)
2022-08-13 19:06:30

Het Fiberklaar-netwerk is er bijna.

We beginnen effectief te bouwen aan ons fibernetwerk als 20% van de inwoners in Willebroek voor 29 augustus 2022 een gratis fiberaansluiting aanvraagt. Alleen zo is het voor ons een haalbare kaart.

Check je adres en vraag je gratis fiberaansluiting aan. 

placeholder-zone-1

Onze infomomenten

Een nieuw internettijdperk staat voor de deur. We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen en surfen met lichtsnelheid. Op onze infomomenten online of in je buurt vertellen we je alles over fiber en ons netwerk.

16 augustus 2022

19:30 - 21:00

Online infomoment

Locatie: Webinar

Schrijf je in Lees meer
Tijdens een algemene presentatie informeren we je over de voordelen van glasvezel en de toekomstige mogelijkheden. Uiteraard vertellen we je ook hoe je je kunt aansluiten op ons fibernetwerk. Daarna heb je alle ruimte om vragen te stellen. Het infomoment duurt ongeveer 40 minuten. Je kunt de online sessie volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen via chat.
19 augustus 2022

19:00 - 20:30

Infomoment

Locatie: Het Volkshuis - August van Landeghemstraat 47, 2830 Willebroek

Schrijf je in Lees meer

Tijdens deze informatieavond kom je alles te weten over fiber en Fiberklaar. We doen alles uit de doeken in een presentatie van ongeveer 40 minuten. Er is ruimschoots tijd voor vragen en antwoorden.

Programma:

  • 18.30 u.: We openen de deuren
  • 19.00 u.: Fiberpresentatie en vraagmoment
  • 20.00 u.: Infomarkt met een drankje
  • 20.30 u.: Einde

Jouw stappenplan

Wat staat er nog op de planning?
01. Kom alles te weten over fiber en ons netwerk

We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen, surfen en tv-kijken met lichtsnelheid. Tijdens onze infomomenten (online of in je buurt) vertellen we je alles over fiber en ons netwerk. Check hierboven welke events we wanneer organiseren. 

02. Vraag je gratis fiberaansluiting aan

We beginnen effectief te bouwen aan ons fiber- of glasvezelnetwerk als 20% van de huishoudens en bedrijven van Willebroek voor 29 augustus 2022 een gratis fiberaansluiting aanvraagt. Ontdek alle voordelen en voorwaarden.

Laat ons weten dat je een gratis aansluiting wil.

Sluit je aan
03. Tijd voor een fiberfeestje?

Op 29 augustus 2022 maken we de balans op. Koos meer dan 20% van de huishoudens en bedrijven voor fiber, dan beginnen we te bouwen aan ons netwerk. Zo niet, dan komt er in Willebroek helaas geen glasvezel.

04. Het netwerk aanleggen

We leggen de fysieke glasvezelkabels aan die jouw woning of zaak rechtstreeks aan ons netwerk koppelen. We maken de verbinding van de straat tot in je woning of bedrijf en plaatsen binnen een fibercontactdoos. De internetprovider zorgt voor je modem.

De aanleg van een nieuw fibernetwerk is een hele klus. Het kan dus wel even duren voordat jouw glasvezelaansluiting klaar is. Maar wees gerust: onze aannemer neemt op tijd contact met je op voor je aansluiting.

05. Klaar voor digitale vrijheid

Gekozen voor een aansluiting? Dan zit je helemaal goed voor de digitale toekomst. Om effectief te genieten van je bliksemsnelle en stabiele verbinding, ga je in zee met een deelnemende internetprovider.

Fibergids_image_1

Nog niet helemaal overtuigd van de fibervoordelen?​

Ontdek wat de betrouwbare technologie van fiber voor jou kan betekenen in onze fibergids.

Vraag je gratis fiberaansluiting aan

Overtuigd van de voordelen van fiber? Super!  Vul dit formulier in om je woning gratis fiberklaar te laten maken.

Wat mag je verwachten als je dit invult?

  • Je bevestigt dat je fiber bij jou thuis of in je zaak wil. 
  • Zodra we in je buurt beginnen bouwen, ontvang je een brief of e-mail. Daarna komt de aannemer langs om met jou te kijken of en hoe we jouw woning of zaak kunnen voorzien van een glasvezelkabel en fibercontactdoos.
  • Jij beslist dan of je je woning effectief laat fiberklaar maken.

Belangrijk! Om effectief te surfen, streamen en digitaal tv te kijken via glasvezel, ga je in zee met een deelnemende internetprovider (die ons netwerk huurt).

Meer weten? Ontdek alle voordelen en voorwaarden.

Vraag je gratis fiberaansluiting aan

Je woning gratis laten aansluiten op ons fibernetwerk, da’s een bliksems goed idee.

Vul je adres in bovenaan deze pagina en ontdek of we jouw woning fiberklaar kunnen maken.

Is dat het geval? Vraag dan meteen een gratis aansluiting aan.

Check je adres
fiber-logo
100% fiber

storingvrij

speedometer
open netwerk

en dus keuzevrijheid

home
1 fiberkabel

voor jou alleen

De fiberinternetproviders

Zonder fiberabonnement ook geen bliksemsnel en superstabiel internet in jouw woning of bedrijf. Gelukkig bieden er in Willebroek enkele enthousiaste internetproviders hun diensten aan op ons open netwerk. Zo vind je gegarandeerd een abonnement op jouw maat.

Ja, ik wil op de hoogte blijven

Wil je graag meer weten over de werken en projecten bij jou in de buurt? Laat je gegevens achter en blijf altijd volledig op de hoogte.

 

Bird