visual

Fiberklaar bouwt het open netwerk dat klaar is voor de toekomst.

visual

Wij maken Temse klaar voor een bliksemsnel ​en stabiel fibernetwerk.​

Wil jij een gratis fiberaansluiting bij je thuis of in je zaak? Da’s een bliksems goed idee, want fiber is een betrouwbare technologie die klaar is voor de datavolumes en het internetgebruik van vandaag én van de toekomst. Zo kun je altijd grenzeloos surfen, streamen, gamen en digitaal tv-kijken. Wij bouwen ons netwerk gemeente per gemeente en stad per stad.
project-visual

Aannemer Constructel gaat aan de slag

Onze aannemer Constructel voert de werkzaamheden in Temse uit. Wil je meer weten over de planning? Ervaar je problemen door de werken? Neem dan contact op met Constructel via constructel@fiberklaar.be of via het gratis nummer 0800 30 113 (op werkdagen van 8 tot 16 uur). 

icon-fiberklaar-blue
100% fiber

Ons netwerk bestaat volledig uit glasvezel — tot in je woning of zaak — en is storingvrij en bliksemsnel.

icon-netwerk-blue
open netwerk

Kies zelf je provider, nu en in de toekomst.

icon-home-blue
1 fiberkabel

Je bent altijd met het hele gezin én al je apparaten tegelijk stabiel online.

Onze infomomenten

Een nieuw internettijdperk staat voor de deur. We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen en surfen met lichtsnelheid. Op onze infomomenten online of in je buurt vertellen we je alles over fiber en ons netwerk.

19 mei 2022

15:00 - 19:00

Slotdag

Locatie: 't Pachtgoedhof - Molenstraat 85, 9150 Kruibeke

Afgelopen Lees meer
20 juni 2022

Fiberklaar op kruissnelheid in het Waasland: eerste spadesteek in Temse en Kruibeke

De uitrol van ons glasvezelnetwerk in het Waasland komt op kruissnelheid. Zo werd vandaag nabij de grens van Temse en Kruibeke de eerste spadesteek gezet om de aftrap te geven voor de werken van Fiberklaar.

Lees meer
30 maart 2022

Fiberklaar rolt glasvezelnetwerk uit in Temse: meer dan een op de vijf Temsenaren gaat voor fiber

Fiberklaar bevestigt dat het zijn netwerk uitrolt in Temse nadat 20% van de Temsenaren koos voor fiber Na de lokale informatieronde starten de grondwerken deze zomer.

Lees meer
29 december 2021

Supersnel glasvezelnetwerk komt naar Temse

Stad per stad en gemeente per gemeente maken we Vlaanderen fiberklaar. De volgende gemeente waar we willen uitrollen is Temse.

Lees meer
Fibergids

Ontdek wat fiber voor jou kan betekenen in onze fibergids.

Grenzeloos surfen, streamen, gamen, digitaal tv-kijken en thuiswerken? Fiber maakt het waar. We vertellen je alles over deze betrouwbare technologie.

De fiberinternetproviders

Zonder fiberabonnement ook geen bliksemsnel en superstabiel internet in jouw woning of bedrijf. Gelukkig bieden er enkele enthousiaste internetproviders hun diensten aan op ons open netwerk. Zo vind je gegarandeerd een abonnement op jouw maat.