visual

Fiberklaar bouwt het open netwerk dat klaar is voor de toekomst.

visual

Wij maken Sint-Niklaas klaar voor een bliksemsnel ​en stabiel fibernetwerk.​

Wil jij een gratis fiberaansluiting bij je thuis of in je zaak? Da’s een bliksems goed idee, want fiber is een betrouwbare technologie die klaar is voor de datavolumes en het internetgebruik van vandaag én van de toekomst. Zo kun je altijd grenzeloos surfen, streamen, gamen en digitaal tv-kijken. Wij bouwen ons netwerk gemeente per gemeente en stad per stad.
project-visual

Aannemer BESIX Unitec is aan de slag

Onze aannemer BESIX Unitec voert momenteel werkzaamheden in Sint-Niklaas uit. Wil je meer weten over de planning? Ervaar je problemen door de werken? Neem dan contact op met BESIX Unitec via besixunitec@fiberklaar.be of via het gratis nummer 0800 20 079 (op werkdagen van 7 tot 16 uur). 

Belangrijk om te weten! Op grondgebied Sint-Niklaas zijn er meerdere aannemers actief. In Belsele en Sinaai zal aannemer Constructel de werken op zich nemen.
Wil je zeker zijn van de juiste contactgegevens, geef dan je adres in via de adrescheck. Scroll naar beneden op de pagina en klik vervolgens op de zin 'Nog niet overtuigd? Lees hier meer.' 

icon-fiberklaar-blue
100% fiber

Ons netwerk bestaat volledig uit glasvezel — tot in je woning of zaak — en is storingvrij en bliksemsnel.

icon-netwerk-blue
open netwerk

Kies zelf je provider, nu en in de toekomst.

icon-home-blue
1 fiberkabel

Je bent altijd met het hele gezin én al je apparaten tegelijk stabiel online.

Onze infomomenten

Een nieuw internettijdperk staat voor de deur. We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen en surfen met lichtsnelheid. Op onze infomomenten online of in je buurt vertellen we je alles over fiber en ons netwerk.

28 maart 2023

19:30 - 20:30

Online infomoment Sint-Niklaas

Locatie: Webinar

Schrijf je in Lees meer
Tijdens een algemene presentatie informeren we je over de voordelen van glasvezel en de toekomstige mogelijkheden. Uiteraard vertellen we je ook hoe je je kunt aansluiten op ons fibernetwerk. Daarna heb je alle ruimte om vragen te stellen. Het infomoment duurt ongeveer 45 minuten. Je kunt de online sessie volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen via chat.
30 maart 2023

14:00 - 19:00

Infomoment Sint-Niklaas

Locatie: Zaal Toon, Wijnveld 251, 9112 Sinaai

Zonder inschrijving Lees meer

Ook Belsele en Sinaai willen we voorzien van ons supersnel en stabiel glasvezelnetwerk. Is voor jou niet alles duidelijk? Stel jouw vragen tijdens onze infonamiddag. Je komt er alles te weten over fiber en Fiberklaar en kan er ook ter plaatse intekenen voor jouw gratis aansluiting. Vooraf inschrijven hoeft niet. Hopelijk tot dan!

14 maart 2023

Ook Belsele en Sinaai surfen straks bliksemsnel

Ons bliksemsnel fibernetwerk brengt de digitale toekomst naar Belsele en Sinaai. Wij en de aannemer zijn volop bezig om de aanleg voor te bereiden.

Lees meer
23 december 2021

Krachttoer: negen maanden na oprichting eerste bewoner supersnel internet

De eerste actieve internetaansluiting via Fiberklaar is er. Benny Poppe is de eerste die supersnel surft via een fiberabonnement van Proximus.

Lees meer
06 december 2021

Sint-Niklaas krijgt bliksemsnel internet

Stad per stad en gemeente per gemeente maken we Vlaanderen fiberklaar. In Sint Niklaas werd een sinterklaascadeau bezorgd.

Lees meer
Fibergids

Ontdek wat fiber voor jou kan betekenen in onze fibergids.

Grenzeloos surfen, streamen, gamen, digitaal tv-kijken en thuiswerken? Fiber maakt het waar. We vertellen je alles over deze betrouwbare technologie.

De fiberinternetproviders

Zonder fiberabonnement ook geen bliksemsnel en superstabiel internet in jouw woning of bedrijf. Gelukkig bieden er enkele enthousiaste internetproviders hun diensten aan op ons open netwerk. Zo vind je gegarandeerd een abonnement op jouw maat.