Gemeentemap_Stniklaas-2

Sint-Niklaas, maak je klaar voor een bliksemsnel en stabiel fibernetwerk.

Wil jij een gratis fiberaansluiting bij je thuis of in je zaak? Da’s een bliksems goed idee, want fiber is een betrouwbare technologie die klaar is voor de datavolumes en het internetgebruik van vandaag én van de toekomst. Zo kun je altijd grenzeloos surfen, streamen, gamen en digitaal tv-kijken. 

We zijn volop bezig met de uitrol van ons netwerk in Sint-Niklaas. Dat doen we in verschillende zones, elk met een eigen planning. Sluit jij je aan? 

 

Gemeentemap_Stniklaas-2
2022-07-02 19:06:34

We bouwen aan ons fibernetwerk.

Goed nieuws: we zijn in Sint-Niklaas en Nieuwkerken-Waas gestart met de aanleg van ons fibernetwerk. Is je woning aansluitbaar, dan kunnen we ze klaarmaken voor het internet van de toekomst.

Zolang onze aannemer in jouw buurt aan het werk is, kan hij jouw woning of zaak gratis voorzien van fiber. Hij legt dan je persoonlijke fiberkabel van aan de straat tot in je woning of bedrijf en sluit binnen de fibercontactdoos aan.

Stap voor stap zijn we dus ons netwerk aan het uitrollen in Sint-Niklaas! Ook Belsele en Sinaai worden in de toekomst voorzien van glasvezel, de voorbereidingen daarvoor lopen nog volop.

Laat ons weten dat je een gratis aansluiting wil.

fiber in Sint-Niklaas

Onze infomomenten

Een nieuw internettijdperk staat voor de deur. We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen en surfen met lichtsnelheid. Op onze infomomenten online of in je buurt vertellen we je alles over fiber en ons netwerk.

Er zijn geen evenementen beschikbaar voor deze zone.

Wat staat er op de planning?

Ontwerp-inverse-simplified
01. Kom alles te weten over fiber en ons netwerk

We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen, surfen en tv-kijken met lichtsnelheid. Tijdens onze infomomenten (online of in je buurt) vertellen we je alles over fiber en ons netwerk. Check hierboven welke events we wanneer organiseren.

02. Vraag je gratis fiberaansluiting aan

We willen zoveel mogelijk inwoners van Sint-Niklaas fiberklaar maken. 

Check je adres en laat ons weten of je een gratis aansluiting wil.

03. Het netwerk aanleggen

We leggen de fysieke glasvezelkabels aan die jouw woning of zaak rechtstreeks aan ons netwerk koppelen. In Sint-Niklaas schieten we daarmee alvast goed op!

Wil jij je woning fiberklaar laten maken dan maken we de verbinding van de straat tot in je woning of bedrijf en plaatsen binnen een fibercontactdoos. 

De aanleg van een nieuw fibernetwerk is een hele klus. Het kan dus wel even duren voordat jouw glasvezelaansluiting klaar is. Maar wees gerust: onze aannemer neemt op tijd contact met je op voor je aansluiting.

04. Klaar voor digitale vrijheid

Ons werk zit erop, maar we helpen je graag verder. Heb je al een fiberabonnement gekozen? Je internetprovider zorgt voor de installatie van je modem en activeert je diensten. Heb je nog geen fiberabonnement genomen? Dat kun je nu of later nog afsluiten bij een van de deelnemende internetproviders. Daarna geniet je van internet, digitale tv en telefonie via ons fibernetwerk.

Fibergids_image_1

Nog niet helemaal overtuigd van de fibervoordelen?​

Ontdek wat de betrouwbare technologie van fiber voor jou kan betekenen in onze fibergids.

Aannemer BESIX Unitec gaat aan de slag

Onze aannemer BESIX Unitec voert de werkzaamheden in Sint-Niklaas uit. Wil je meer weten over de planning? Ervaar je problemen door de werken? Neem dan contact op met BESIX Unitec via besixunitec@fiberklaar.be of op het gratis nummer 0800 20 079 (op werkdagen van 8 tot 16 uur).

Herbekijk ons online infomoment

Op 16 juni vond een online infosessie plaats. Herbekijk hieronder het webinar en ontdek meer over (de voordelen van) fiber.

HubSpot Video

Vraag je gratis fiberaansluiting aan

Overtuigd van de voordelen van fiber? Super!  Vul dit formulier in om je woning gratis fiberklaar te laten maken.

Wat mag je verwachten als je dit invult?

  • Je bevestigt dat je fiber bij jou thuis of in je zaak wil. 
  • Zodra we in je buurt beginnen bouwen, ontvang je een brief of e-mail. Daarna komt de aannemer langs om met jou te kijken of en hoe we jouw woning of zaak kunnen voorzien van een glasvezelkabel en fibercontactdoos.
  • Jij beslist dan of je je woning effectief laat fiberklaar maken.

Belangrijk! Om effectief te surfen, streamen en digitaal tv te kijken via glasvezel, ga je in zee met een deelnemende internetprovider (die ons netwerk huurt).

Meer weten? Ontdek alle voordelen en voorwaarden.

Vraag je gratis fiberaansluiting aan

Je woning gratis laten aansluiten op ons fibernetwerk, da’s een bliksems goed idee.

Vul je adres in bovenaan deze pagina en ontdek of we jouw woning fiberklaar kunnen maken.

Is dat het geval? Vraag dan meteen een gratis aansluiting aan.

Check je adres
fiber-logo
100% fiber

storingvrij

speedometer
open netwerk

en dus keuzevrijheid

home
1 fiberkabel

voor jou alleen

De fiberinternetproviders

Zonder fiberabonnement ook geen bliksemsnel en superstabiel internet in jouw woning of bedrijf. Gelukkig bieden er in Sint-Niklaas enkele enthousiaste internetproviders hun diensten aan op ons open netwerk. Zo vind je gegarandeerd een abonnement op jouw maat.

Ja, ik wil op de hoogte blijven

Wil je graag meer weten over de werken en projecten bij jou in de buurt? Laat je gegevens achter en blijf altijd volledig op de hoogte.

 

Bird