Mis je gratis fiberaansluiting niet!

visual

Oud-Turnhout (bijna) klaar voor de toekomst

De laatste sprint is ingezet.

Ben je nog niet op de fibertrein gesprongen dan is het nog niet te laat maar haast je.

De graafwerkzaamheden op openbaar domein zijn al een tijdje volledig uitgevoerd in Oud-Turnhout. De huisaansluitingen worden ook stilaan afgerond.

Wens je nog een gratis fiberaansluiting? Dat kan nog. Neem contact op met onze constructiepartner voor een huisbezoek ter voorbereiding van de aansluiting. Hieronder vind je zijn contactgegevens.

 
project-visual

Kom naar ons FiberMoment op 20/6

Veel dorpsgenoten kozen reeds voor fiber. Jij ook? Heb je nog vragen? 

Ontdek hoe fiber je leven makkelijker maakt en ontmoet er onze fiberexpert, die haarfijn uitlegt hoe we jouw woning aansluiten op ons netwerk.

  • Spreek met de providers. Bij hen kan je terecht met alle vragen over een abonnement en ontdek je welke toestellen je erbij krijgt voor een optimale wifi-beleving. 
  • Krijg info over de werken van de aannemer. Die kan ter plaatste meteen voor jou een huisbezoek inplannen. Veel vliegen in één klap. Handig toch!

We kijken ernaar uit je te ontvangen in ons Fiberhuis.

Tot dan!

banner-fbk-1-1-1

Donderdag 20 juni
15:00 - 19:00

Broosend Hof
Brooseinde 61,
2360 Oud-Turnhout
banner-fbk-1-1-1

Donderdag 20 juni
15:00 - 19:00

Broosend Hof
Brooseinde 61,
2360 Oud-Turnhout

Aannemer Circet Infra Fiber

Onze aannemer Circet Infra fiber voert de werkzaamheden in Oud-Turnhout uit. Wil je nog een aansluiting? Heb je vragen over de planning? Neem dan contact op met Circet Infra Fiber via infra@fiberklaar.be of op het nummer 03 653 43 60 (op werkdagen van 9 tot 17 uur).

Wat staat er op de planning?

stappenplan
01. De aannemer komt bij jou langs

De aannemer brengt jou een bezoek om te kijken waar de glasvezelkabel het best binnenkomt, en dus waar hij je fibercontactdoos zal plaatsen. Daarbij houdt hij natuurlijk niet alleen rekening met de technische vereisten, maar ook met jouw wensen. De aannemer verwittigt je op tijd van onze komst, via een brief. Ben je niet thuis? Dan laat de aannemer een kaartje achter met de vraag om een afspraak te maken. 

02. Aanleg in jouw straat

De aannemer legt in opdracht van Fiberklaar de glasvezelkabel aan in de straat, doorgaans onder het voetpad, en van in de straat tot aan je woning of zaak. We maken goede afspraken met het lokaal bestuur om de hinder zo veel mogelijk te beperken, en we zorgen dat je woning of zaak bereikbaar blijft. 

03. We sluiten je woning gratis aan op ons netwerk

Onze technicus maakt je woning of zaak kosteloos fiberklaar. Hij trekt de glasvezelkabel tot bij jou binnen en installeert de fibercontactdoos op de plaats die jij en de aannemer tijdens zijn eerste bezoek zijn overeengekomen.

04. Klaar voor digitale vrijheid

Na de aanleg zit ons werk erop, maar we helpen je graag verder mocht je nog vragen hebben. Heb je al een fiberabonnement gekozen? Je internetprovider zorgt voor de installatie van je modem en activeert je diensten. Heb je nog geen fiberabonnement genomen? Dat kun je nu of later nog afsluiten bij een van de deelnemende internetproviders. Daarna geniet je van internet, digitale tv en telefonie via ons fibernetwerk.

icon-fiberklaar-blue
100% fiber

Ons netwerk bestaat volledig uit glasvezel — tot in je woning of zaak — en is storingvrij en bliksemsnel.

icon-netwerk-blue
open netwerk

Kies zelf je provider, nu en in de toekomst.

icon-home-blue
1 fiberkabel

Je bent altijd met het hele gezin én al je apparaten tegelijk stabiel online.

Onze infomomenten

Een nieuw internettijdperk staat voor de deur. We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen en surfen met lichtsnelheid. Op onze infomomenten online of in je buurt vertellen we je alles over fiber en ons netwerk.

17 mei 2023

14:00 - 18:00

Fiber on Tour

Locatie: GC De Heischuur, Schuurhoven 2, 2360 Oud-Turnhout

Afgelopen Lees meer

Onze fiberexperts en aannemer Circet Infra Fiber beantwoorden met plezier al je vragen over de aanleg van ons netwerk in Oud-Turnhout.

We verwelkomen je tussen 14.00 en 18.00 uur. 

Tot dan!

07 november 2023

14:00 - 18:00

FiberMoment Oud-Turnhout

Locatie: OC De Djoelen - Steenweg op Mol 3/2, Oud-Turnhout

Afgelopen Lees meer

Je vroeg je gratis huisaansluiting al aan of je bent het van plan? Of de installatie van jouw fiberkabel is intussen gebeurd?

Kom langs op het FiberMoment op dinsdag 7 november en geniet van een drankje samen met je buren. 

- Maak kennis met de deelnemende internetproviders en ontdek hun internetabonnementen en de mogelijkheden via de fiberkabel. 
- Maak ter plaatse een afspraak voor een huisbezoek.
- Stel al jouw vragen aan onze fiberexperts.
- Leer hoe de fiberkabel je WiFi-ervaring verbetert en ontvang tips voor optimale interne bekabeling. 
- Ervaar bliksemsnelle snelheden via demonstraties. 

Je bent welkom tussen 14 en 18 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig. 

Tot dan! 

20 juni 2024

15:00 - 19:00

FiberMoment Oud-Turnhout

Locatie: Broosend Hof, Brooseinde 61, Oud-Turnhout

Zonder inschrijving Lees meer

Heb je al gekozen voor fiber? Veel dorpsgenoten deden het intussen! Had je nog vragen? 

Afspraak op donderdag 20 juni in ons FiberHuis (Broosend Hof - Brooseinde 61, Oud-Turnhout), waar je niet alleen ontdekt hoe fiber je leven makkelijker maakt. Je ontmoet er ook onze fiberexpert, die haarfijn uitlegt hoe we jouw woning aansluiten op ons netwerk.  

Ook de providers zijn van de partij. Bij hen kan je terecht met alle vragen over een abonnement en ontdek je welke toestellen je erbij krijgt voor een optimale wifi-beleving. 

Daarnaast is ook de aannemer er, met info over de werken. Die kan ter plaatste meteen voor jou een huisbezoek inplannen. Veel vliegen in één klap. Handig toch! 

Je bent doorlopend welkom tussen 15.00 en 19.00 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig.  

Tot dan?

Fiber in Oud-Turnhout: klaar voor eersteklas internet

27 december 2021

We maken de Kempen stap voor stap fiberklaar!

Onze fibertrein raast bliksemsnel door de Kempen. Na Turnhout en Geel, maken we nu ook Westerlo en Herentals fiberklaar. Ontdek meer over onze plannen.

15 december 2021
Fibergids

Ontdek wat fiber voor jou kan betekenen in onze fibergids.

Grenzeloos surfen, streamen, gamen, digitaal tv-kijken en thuiswerken? Fiber maakt het waar. We vertellen je alles over deze betrouwbare technologie.

De fiberinternetproviders

Zonder fiberabonnement ook geen bliksemsnel en superstabiel internet in jouw woning of bedrijf. Gelukkig bieden er enkele enthousiaste internetproviders hun diensten aan op ons open netwerk. Zo vind je gegarandeerd een abonnement op jouw maat.