Mis je gratis fiberaansluiting niet!

visual

Oud-Turnhout is binnenkort helemaal mee!

Wil je de fiberaansluiting ook nog gratis tot bij je thuis? Dat kan nog net! 
 
Lees je even onderstaande meestgestelde vragen?

Is de fiberaansluiting echt gratis?
De fiberkabel en de aansluiting is volledig gratis, je betaalt niks voor de huisaansluiting. Er zijn geen adertjes onder het gras.
 
Wat met mijn internetabonnement?
Je kiest zelf wanneer en of je een abonnement neemt bij een provider die zijn diensten aanbiedt via onze fiberkabel. De fiberkabel kan dus al in je woning liggen, zonder dat je een abonnement neemt.
 
 
project-visual

Aannemer Circet Infra Fiber gaat aan de slag

Onze aannemer Circet Infra fiber voert de werkzaamheden in Oud-Turnhout uit. Wil je meer weten over de planning? Ervaar je problemen door de werken? Neem dan contact op met Circet Infra Fiber via infra@fiberklaar.be of op het nummer 03 653 43 60 (op werkdagen van 9 tot 17 uur).

Wat staat er op de planning?

stappenplan
01. De aannemer komt bij jou langs

De aannemer brengt jou een bezoek om te kijken waar de glasvezelkabel het best binnenkomt, en dus waar hij je fibercontactdoos zal plaatsen. Daarbij houdt hij natuurlijk niet alleen rekening met de technische vereisten, maar ook met jouw wensen. De aannemer verwittigt je op tijd van onze komst, via een brief. Ben je niet thuis? Dan laat de aannemer een kaartje achter met de vraag om een afspraak te maken. 

02. Aanleg in jouw straat

De aannemer legt in opdracht van Fiberklaar de glasvezelkabel aan in de straat, doorgaans onder het voetpad, en van in de straat tot aan je woning of zaak. We maken goede afspraken met het lokaal bestuur om de hinder zo veel mogelijk te beperken, en we zorgen dat je woning of zaak bereikbaar blijft. 

03. We sluiten je woning gratis aan op ons netwerk

Onze technicus maakt je woning of zaak kosteloos fiberklaar. Hij trekt de glasvezelkabel tot bij jou binnen en installeert de fibercontactdoos op de plaats die jij en de aannemer tijdens zijn eerste bezoek zijn overeengekomen.

04. Klaar voor digitale vrijheid

Na de aanleg zit ons werk erop, maar we helpen je graag verder mocht je nog vragen hebben. Heb je al een fiberabonnement gekozen? Je internetprovider zorgt voor de installatie van je modem en activeert je diensten. Heb je nog geen fiberabonnement genomen? Dat kun je nu of later nog afsluiten bij een van de deelnemende internetproviders. Daarna geniet je van internet, digitale tv en telefonie via ons fibernetwerk.

icon-fiberklaar-blue
100% fiber

Ons netwerk bestaat volledig uit glasvezel — tot in je woning of zaak — en is storingvrij en bliksemsnel.

icon-netwerk-blue
open netwerk

Kies zelf je provider, nu en in de toekomst.

icon-home-blue
1 fiberkabel

Je bent altijd met het hele gezin én al je apparaten tegelijk stabiel online.

Onze infomomenten

Een nieuw internettijdperk staat voor de deur. We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen en surfen met lichtsnelheid. Op onze infomomenten online of in je buurt vertellen we je alles over fiber en ons netwerk.

17 mei 2023

14:00 - 18:00

Fiber on Tour

Locatie: GC De Heischuur, Schuurhoven 2, 2360 Oud-Turnhout

Afgelopen Lees meer

Onze fiberexperts en aannemer Circet Infra Fiber beantwoorden met plezier al je vragen over de aanleg van ons netwerk in Oud-Turnhout.

We verwelkomen je tussen 14.00 en 18.00 uur. 

Tot dan!

07 november 2023

14:00 - 18:00

FiberMoment Oud-Turnhout

Locatie: OC De Djoelen - Steenweg op Mol 3/2, Oud-Turnhout

Afgelopen Lees meer

Je vroeg je gratis huisaansluiting al aan of je bent het van plan? Of de installatie van jouw fiberkabel is intussen gebeurd?

Kom langs op het FiberMoment op dinsdag 7 november en geniet van een drankje samen met je buren. 

- Maak kennis met de deelnemende internetproviders en ontdek hun internetabonnementen en de mogelijkheden via de fiberkabel. 
- Maak ter plaatse een afspraak voor een huisbezoek.
- Stel al jouw vragen aan onze fiberexperts.
- Leer hoe de fiberkabel je WiFi-ervaring verbetert en ontvang tips voor optimale interne bekabeling. 
- Ervaar bliksemsnelle snelheden via demonstraties. 

Je bent welkom tussen 14 en 18 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig. 

Tot dan! 

Fiber in Oud-Turnhout: klaar voor eersteklas internet

27 december 2021

We maken de Kempen stap voor stap fiberklaar!

Onze fibertrein raast bliksemsnel door de Kempen. Na Turnhout en Geel, maken we nu ook Westerlo en Herentals fiberklaar. Ontdek meer over onze plannen.

15 december 2021

Over de komst van Fiberklaar

Nieuw Vlaams bedrijf Fiberklaar investeert meer dan 2,5 miljard euro in Vlaanderen voor de uitbouw van open fibernetwerk.

24 maart 2021
Fibergids

Ontdek wat fiber voor jou kan betekenen in onze fibergids.

Grenzeloos surfen, streamen, gamen, digitaal tv-kijken en thuiswerken? Fiber maakt het waar. We vertellen je alles over deze betrouwbare technologie.

De fiberinternetproviders

Zonder fiberabonnement ook geen bliksemsnel en superstabiel internet in jouw woning of bedrijf. Gelukkig bieden er enkele enthousiaste internetproviders hun diensten aan op ons open netwerk. Zo vind je gegarandeerd een abonnement op jouw maat.