Maldegem is klaar voor bliksemsnel en stabiel internet

banner-fbk-1

Plan je huisbezoek

Woon je in Maldegem? Dan heb je geluk, want fiber komt naar je toe ... en jij kan je huis of zaak gratis aansluiten. Doen, want fiber is een duurzame technologie die klaar is voor de datavolumes en het internetgebruik van vandaag én de komende 100 jaar. Zo kun je altijd grenzeloos surfen, streamen, gamen en digitaal tv-kijken.  

Voor we ook jouw woning aansluiten maak je een afspraak voor een huisbezoek. Onze aannemer MIH komt graag bij je langs om al je vragen te beantwoorden. Tijdens zo'n huisbezoek bekijken we waar de glasvezelkabel precies komt in jouw huis of appartement.

HS3-1

Vul het formulier in en we contacteren je zo spoedig mogelijk voor een huisbezoek

Een huisbezoek, hoezo?

Sinds 2022 leggen we in Maldegem een glasvezelnetwerk aan. Wil je jouw woning gratis aansluiten? Dan is eerst een huisbezoek nodig. Onze aannemer MIH bekijkt dan samen met jou waar de glasvezelkabel precies komt in je woning of zaak. 

Hoe maak je een afspraak?

Vul het bovenstaande formulier in en MIH belt je op om een afspraak vast te leggen.
Of neem zelf contact op met MIH via het nummer 03 653 43 60 (op werkdagen van 9 tot 17 uur). 

Wat staat er op de planning?

stappenplan
01. De aannemer komt bij jou langs

De aannemer brengt jou een bezoek om te kijken waar de glasvezelkabel het best binnenkomt, en dus waar hij je fibercontactdoos zal plaatsen. Daarbij houdt hij natuurlijk niet alleen rekening met de technische vereisten, maar ook met jouw wensen. De aannemer verwittigt je op tijd van onze komst, via een brief. Ben je niet thuis? Dan laat de aannemer een kaartje achter met de vraag om een afspraak te maken. 

02. Aanleg in jouw straat

De aannemer legt in opdracht van Fiberklaar de glasvezelkabel aan in de straat, doorgaans onder het voetpad, en van in de straat tot aan je woning of zaak. We maken goede afspraken met het lokaal bestuur om de hinder zo veel mogelijk te beperken, en we zorgen dat je woning of zaak bereikbaar blijft. 

03. We sluiten je woning gratis aan op ons netwerk

Onze technicus maakt je woning of zaak kosteloos fiberklaar. Hij trekt de glasvezelkabel tot bij jou binnen en installeert de fibercontactdoos op de plaats die jij en de aannemer tijdens zijn eerste bezoek zijn overeengekomen.

04. Klaar voor digitale vrijheid

Na de aanleg zit ons werk erop, maar we helpen je graag verder mocht je nog vragen hebben. Heb je al een fiberabonnement gekozen? Je internetprovider zorgt voor de installatie van je modem en activeert je diensten. Heb je nog geen fiberabonnement genomen? Dat kun je nu of later nog afsluiten bij een van de deelnemende internetproviders. Daarna geniet je van internet, digitale tv en telefonie via ons fibernetwerk.

icon-fiberklaar-blue
100% fiber

Ons netwerk bestaat volledig uit glasvezel — tot in je woning of zaak — en is storingvrij en bliksemsnel.

icon-netwerk-blue
open netwerk

Kies zelf je provider, nu en in de toekomst.

icon-home-blue
1 fiberkabel

Je bent altijd met het hele gezin én al je apparaten tegelijk stabiel online.

Onze infomomenten

Een nieuw internettijdperk staat voor de deur. We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen en surfen met lichtsnelheid. Op onze infomomenten online of in je buurt vertellen we je alles over fiber en ons netwerk.

15 juni 2022

19:00 - 21:00

Infomoment

Locatie: CC Den Hoogen Pad - Adegem-Dorp 16, 9991 Maldegem

Afgelopen Lees meer

Tijdens deze informatieavond kom je alles te weten over fiber en Fiberklaar.
We doen alles uit de doeken in een presentatie van ongeveer 40 minuten. Er is ruimschoots tijd voor vragen en antwoorden.

Gedetailleerde planning

19u. onthaal
19.30u. infomoment
20.30u. infomarkt met drankje

20 juni 2022

19:30 - 21:00

Online Infomoment

Locatie: Webinar

Afgelopen Lees meer
Tijdens een algemene presentatie informeren we je over de voordelen van glasvezel en de toekomstige mogelijkheden. Uiteraard vertellen we je ook hoe je je kunt aansluiten op ons fibernetwerk. Daarna heb je alle ruimte om vragen te stellen. Het infomoment duurt ongeveer 60 minuten. Je kunt de online sessie volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen via chat.
11 mei 2023

14:00 - 19:00

Fiber on Tour

Locatie: Royal, Nieuwstraat 23, 9990 Maldegem

Afgelopen Lees meer

Onze fiberexperts en aannemer MIH beantwoorden met plezier al je vragen over de aanleg van ons netwerk in Maldegem.

We verwelkomen je tussen 14.00 en 19.00 uur. 

Tot dan!

16 april 2024

14:00 - 18:00

Infomarkt

Locatie: CC Den Hoogen Pad, Elisabethstraat 3, 9991 Adegem

Afgelopen Lees meer

Onze fiberexperts en aannemer MIH beantwoorden met plezier al je vragen over de aanleg van ons netwerk. We verwelkomen je doorlopend van 14.00 tot 18.00 uur. We kunnen je ook helpen met het maken van een afspraak voor een huisbezoek. 

Vooraf inschrijven is niet nodig.

Tot dan!

Maldegem krijgt fiberprimeur in Meetjesland

Fiberklaar viert de uitrol van haar glasvezelnetwerk in Maldegem met een officiële eerste spadesteek.

19 augustus 2022

Maldegem gaat voor fiber, dus gaat Fiberklaar aan de slag.

Meer dan 20% van de inwoners Maldegem wil z’n woning gratis laten aansluiten op het Fiberklaar-netwerk. Dus beginnen wij het te bouwen. Lees snel meer.

14 juli 2022
Fibergids

Ontdek wat fiber voor jou kan betekenen in onze fibergids.

Grenzeloos surfen, streamen, gamen, digitaal tv-kijken en thuiswerken? Fiber maakt het waar. We vertellen je alles over deze betrouwbare technologie.

De fiberinternetproviders

Zonder fiberabonnement ook geen bliksemsnel en superstabiel internet in jouw woning of bedrijf. Gelukkig bieden er enkele enthousiaste internetproviders hun diensten aan op ons open netwerk. Zo vind je gegarandeerd een abonnement op jouw maat.