Nieuwsbericht

Zellik gaat voor fiber, dus gaat Fiberklaar aan de slag. 

Announce visual

 Fiber in Zellik 

Dat één op de vijf inwoners kiest voor glasvezel — ook wel fiber genoemd — is goed nieuws voor de hele gemeente. Wij van Fiberklaar kunnen nu elke aansluitbare woning voorzien van een gratis fiberaansluiting. Ontdek de voordelen en voorwaarden 

 Fiber to the home 

We gaan dus niet alleen aan de slag bij wie al een aansluiting aanvroeg. Zolang onze aannemer in een bepaalde straat sleutelt aan het netwerk, kan hij de woningen daar gratis voorzien van glasvezel. Hij gaat bij iedereen langs, maar de inwoners kunnen ook online nog een fiberaansluiting aanvragen.   

De aannemer stopt eerst de glasvezelkabels in de grond en maakt dan de verbinding van aan de straat tot in de woning. Daarom spreken we van ‘fiber to the home’. En aangezien het netwerk daardoor voor 100% uit fiber bestaat, zijn Zellikenaren zeker van de beste internet- en digitale tv-beleving.  

Een glasvezelnetwerk belooft namelijk bliksemsnel, stabiel en grenzeloos dataverkeer op élk moment. Wie daar effectief van wil genieten, heeft alleen nog een fiberabonnement nodig bij een deelnemende internetprovider die z’n diensten aanbiedt via ons glasvezelnetwerk.  

 Aannemer Solutions30 gaat aan de slag 

Aannemer Solutions30 bouwt in Zellik ons open fibernetwerk. Wij van Fiberklaar houden de inwoners via de post op de hoogte over de aanleg in hun buurt.  

Vier mee op 14 juli 

We vieren deze bijzondere mijlpaal in Zellik! Alle inwoners zijn op donderdag 14 juli tussen 15.00 en 20.00 uur doorlopend welkom in Cafetaria Den Horinck. Daar vertellen we, samen met onze aannemer, hoe de bouw van ons netwerk verloopt. De Zellikenaren maken er ook kennis met de providers die hun internetdiensten zullen aanbieden op ons open glasvezelnetwerk. 

Bekijk alle nieuwsberichten