Fiberklaar bouwt het open netwerk dat klaar is voor de toekomst.

visual

Wij maken Asse klaar voor een bliksemsnel ​en stabiel fibernetwerk.​

Wil jij een gratis fiberaansluiting bij je thuis of in je zaak? Da’s een bliksems goed idee, want fiber is een betrouwbare technologie die klaar is voor de datavolumes en het internetgebruik van vandaag én van de toekomst. Zo kun je altijd grenzeloos surfen, streamen, gamen en digitaal tv-kijken. Wij bouwen ons netwerk gemeente per gemeente en stad per stad.
project-visual

Aannemer Solutions30 is aan de slag

Sinds 2022 maken we Asse Fiberklaar. Meerbepaald in deelgemeente Zellik. Daar leggen we ons glasvezelnetwerk alvast aan. Wil je meer weten over de planning? Ervaar je problemen door de werken? Neem dan contact op met Solutions30 via solutions30@fiberklaar.be of via het gratis telefoonnummer 0800 159 05 (op werkdagen van 9 tot 18 uur).   

 

Ook deelgemeente Asse gaat voor Fiber! 

Na Zellik landen we nu ook in Asse zelf. Schrijf je in voor een infomoment, ontdek meer info of sluit je meteen gratis aan. Hier vind je alle info terug. 

 

Wat staat er op de planning?

stappenplan
01. De aannemer komt bij jou langs

De aannemer brengt jou een bezoek om te kijken waar de glasvezelkabel het best binnenkomt, en dus waar hij je fibercontactdoos zal plaatsen. Daarbij houdt hij natuurlijk niet alleen rekening met de technische vereisten, maar ook met jouw wensen. De aannemer verwittigt je op tijd van onze komst, via een brief. Ben je niet thuis? Dan laat de aannemer een kaartje achter met de vraag om een afspraak te maken. 

02. Aanleg in jouw straat

De aannemer legt in opdracht van Fiberklaar de glasvezelkabel aan in de straat, doorgaans onder het voetpad, en van in de straat tot aan je woning of zaak. We maken goede afspraken met het lokaal bestuur om de hinder zo veel mogelijk te beperken, en we zorgen dat je woning of zaak bereikbaar blijft. 

03. We sluiten je woning gratis aan op ons netwerk

Onze technicus maakt je woning of zaak kosteloos fiberklaar. Hij trekt de glasvezelkabel tot bij jou binnen en installeert de fibercontactdoos op de plaats die jij en de aannemer tijdens zijn eerste bezoek zijn overeengekomen.

04. Klaar voor digitale vrijheid

Na de aanleg zit ons werk erop, maar we helpen je graag verder mocht je nog vragen hebben. Heb je al een fiberabonnement gekozen? Je internetprovider zorgt voor de installatie van je modem en activeert je diensten. Heb je nog geen fiberabonnement genomen? Dat kun je nu of later nog afsluiten bij een van de deelnemende internetproviders. Daarna geniet je van internet, digitale tv en telefonie via ons fibernetwerk.

icon-fiberklaar-blue
100% fiber

Ons netwerk bestaat volledig uit glasvezel — tot in je woning of zaak — en is storingvrij en bliksemsnel.

icon-netwerk-blue
open netwerk

Kies zelf je provider, nu en in de toekomst.

icon-home-blue
1 fiberkabel

Je bent altijd met het hele gezin én al je apparaten tegelijk stabiel online.

Onze infomomenten

Een nieuw internettijdperk staat voor de deur. We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen en surfen met lichtsnelheid. Op onze infomomenten online of in je buurt vertellen we je alles over fiber en ons netwerk.

22 juni 2022

19:30 - 21:00

Online Infomomentoment

Locatie: Webinar

Afgelopen Lees meer
Tijdens een algemene presentatie informeren we je over de voordelen van glasvezel en de toekomstige mogelijkheden. Uiteraard vertellen we je ook hoe je je kunt aansluiten op ons fibernetwerk. Daarna heb je alle ruimte om vragen te stellen. Het infomoment duurt ongeveer 60 minuten. Je kunt de online sessie volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen via chat.
28 juni 2022

18:00 - 20:30

Infomoment

Locatie: 't Fonteintje, Brusselsesteenweg 184, 1730 Asse

Afgelopen Lees meer

Tijdens deze informatieavond kom je alles te weten over fiber en Fiberklaar.
We doen alles uit de doeken in een presentatie van ongeveer 40 minuten. Er is ruimschoots tijd voor vragen en antwoorden.

Programma live infomoment
18:00 onthaal
18:30 presentatie
19:30 infomarkt met een drankje
20:30 voorziene einde

14 juli 2022

15:00 - 20:00

Zellik gaat voor fiber

Locatie: Cafetaria Den Horinck (Noorderlaan 20, 1731 Asse)

Afgelopen Lees meer

Meer dan 20% van de inwoners van Zellik gaat voor een gratis aansluiting van hun woning op het Fiberklaar-netwerk. Dus beginnen wij het te bouwen. Dat willen we samen vieren!

Ben jij er ook bij?    

Onze fiberexperten verwachten je op donderdag 14 juli tussen 15.00 en 20.00 uurin  Cafetaria Den Horinck (Noorderlaan 20, 1731 Asse). Daar vertellen we je, samen met onze aannemer, graag hoe de bouw van ons netwerk verloopt. Je maakt ook kennis met de providers  die hun internetdiensten zullen aanbieden op ons open glasvezelnetwerk.    

  Kom je langs? 

   Tot snel!  

26 juli 2023

18:30 - 21:00

Infomoment Asse

Locatie: 't Fonteintje, Brusselsesteenweg 184, 1730 Asse

Afgelopen Lees meer

Tijdens deze informatieavond kom je alles te weten over fiber en Fiberklaar.
We doen alles uit de doeken in een presentatie van ongeveer 40 minuten. Er is ruimschoots tijd voor vragen en antwoorden.

Programma live infomoment
18:30 onthaal
19:00 presentatie
20:00 infomarkt met een drankje
21:00 voorziene einde

02 augustus 2023

19:30 - 20:15

Online infomoment Asse

Locatie: Webinar

Afgelopen Lees meer
Tijdens een algemene presentatie informeren we je over de voordelen van glasvezel en de toekomstige mogelijkheden. Uiteraard vertellen we je ook hoe je je kunt aansluiten op ons fibernetwerk. Daarna heb je alle ruimte om vragen te stellen. Het infomoment duurt ongeveer 15 minuten. Je kunt de online sessie volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen via chat.
30 augustus 2023

15:00 - 19:00

Asse gaat voor Fiber

Locatie: 't Fonteintje, Brusselsesteenweg 184, 7130 Asse

Afgelopen Lees meer

Onze fiberexperts en de aannemer beantwoorden met plezier al je vragen over de aanleg van ons netwerk in Asse. We verwelkomen je tussen 15.00 en 19.00 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig. Tot dan!

07 mei 2024

08:00 - 12.00

Infopunt appartementen Asse

Locatie: Markt, 1730 Asse

Afgelopen Lees meer

Wat met Fiberklaar in jouw appartement? Kom naar ons infopunt op dinsdag 7 mei op de wekelijkse markt in Asse. We nemen je mee doorheen alle stappen van de aanleg van ons netwerk, de rol van jouw syndicus én beantwoorden al jouw vragen. Afhankelijk van de situatie van jouw appartement, kunnen we ter plaatse ook meteen jouw huisbezoek inplannen. Dan is jouw aansluiting nog dichterbij! 

Het infopunt is van 8 tot 12 uur. Je bent doorlopend welkom en hoeft je vooraf niet in te schrijven. 

 

 

We maken Asse verder Fiberklaar

 We bouwen ons bliksemsnelle en stabiele fibernetwerk in Asse. Zo maken we de inwoners klaar voor de digitale uitdagingen van morgen.

21 augustus 2023

Fiberklaar maakt Asse verder glasvezelklaar

Wordt Asse straks verder Fiberklaar? We mikken alvast op meer dan 6.170 gratis aansluitingen.

26 juni 2023

Zellik gaat voor fiber, dus gaat Fiberklaar aan de slag. 

't Is zover: 20% van de inwoners van Zellik gaat voor een gratis aansluiting op het bliksemsnelle en stabiele ...
05 juli 2022
Fibergids

Ontdek wat fiber voor jou kan betekenen in onze fibergids.

Grenzeloos surfen, streamen, gamen, digitaal tv-kijken en thuiswerken? Fiber maakt het waar. We vertellen je alles over deze betrouwbare technologie.

De fiberinternetproviders

Zonder fiberabonnement ook geen bliksemsnel en superstabiel internet in jouw woning of bedrijf. Gelukkig bieden er enkele enthousiaste internetproviders hun diensten aan op ons open netwerk. Zo vind je gegarandeerd een abonnement op jouw maat.