Lokaal

’t Is zover: we bouwen ons fibernetwerk in Londerzeel!

Londerzeel - 12 december 2022
’t Is zover: we bouwen ons fibernetwerk in Londerzeel!

 

De Groene Long, Korenmolen ’t Merelaantje, prachtige beeldhouwwerken, … In Londerzeel zijn er heel wat bezienswaardigheden. Maar de grootste troef van de gemeente zit binnenkort onzichtbaar onder de grond: omdat 20% van de Londerzelenaren z’n woning wil laten aansluiten op ons fibernetwerk, gaan wij het effectief bouwen! Zo is Londerzeel een grote stap dichter bij het internet van de toekomst!

Fiber in Londerzeel

Dat één op de vijf inwoners volmondig ‘ja’ zei tegen glasvezel — ook wel fiber genoemd — is bijzonder interessant voor de rest van de gemeente. Wij van Fiberklaar kunnen nu elke aansluitbare woning voorzien van een gratis fiberaansluiting. Ontdek de voordelen en voorwaarden.

Aannemer Solutions30 komt langs

Nu we officieel van start kunnen gaan, bekijkt aannemer Solutions30 hoe hij het netwerk zo vlot mogelijk kan aanleggen in Londerzeel. Daarvoor gaat hij langs bij de bewoners, want elke aansluitbare woning krijgt — kosteloos— een persoonlijke glasvezelkabel en fibercontactdoos.

We verwittigen de inwoners op voorhand wanneer ze de aannemer mogen verwachten. Dat bezoek is volledig vrijblijvend. Heb je interesse in fiber? Dan kun je nog altijd een gratis aansluiting aanvragen via onze website of tijdens het huisbezoek van Solutions30.

Fiber is een goeie keuze

Waarom jij moet gaan voor fiber bij je thuis? Omdat ons netwerk zorgt voor volledige digitale vrijheid. Je kunt namelijk op élk moment bliksemsnel en stabiel surfen, streamen en digitaal tv-kijken — zonder haperingen, maar mét een haarscherpe beeldkwaliteit.

Ons netwerk is trouwens toegankelijk voor elke provider die er z’n fiberdiensten op wil aanbieden. Zo heb jij keuze uit verschillende deelnemende internetproviders, waardoor je sowieso een abonnement op jouw maat vindt.

Vier mee op 19 december

De komst van ons fibernetwerk, dat moet gevierd worden! Alle Londerzelenaren die het voelen fiberkriebelen zijn welkom op maandag 19 december in Hof van Boeres (Brusselsestraat 29B, 1840 Londerzeel). Tussen 15.00 en 20.00 uur vertellen we, samen met de aannemer, hoe de bouw van het netwerk precies verloopt. Ook de deelnemende internetproviders zijn aanwezig om meer info te geven over hun aanbod.