Nieuwsbericht

Stabroek gaat voor fiber, dus gaat Fiberklaar aan de slag.

stabroek

Eén op de vijf inwoners van Stabroek wil z’n woning gratis laten aansluiten op het bliksemsnelle glasvezelnetwerk van Fiberklaar. Dus beginnen wij het te bouwen. Zo maken we Stabroek klaar voor een toekomst met volledige digitale vrijheid.  

 Fiber in Stabroek

Dat 20% van de inwoners vol overtuiging koos voor glasvezel — ook wel fiber genoemd — is goed nieuws voor de rest van Stabroek. Wij van Fiberklaar kunnen nu elke aansluitbare woning gratis fiberklaar maken. Ontdek de voordelen en voorwaarden. 

De aannemer komt langs

De aannemer treft nu de nodige voorbereidingen om het fibernetwerk zo vlot mogelijk aan te leggen. Daarom doet hij huisbezoeken om te kijken hoe de glasvezelkabel het best binnenkomt. Niet alleen wie al een fiberaansluiting aanvroeg, mag de aannemer verwachten: hij klopt bij alle aansluitbare woningen aan. Sowieso kunnen de Stabroekenaren ook online nog een fiberaansluiting aanvragen. 

Waarom kiezen voor fiber?

Ons glasvezelnetwerk belooft bliksemsnel, stabiel en grenzeloos dataverkeer op élk moment. Bovendien krijgen de Stabroekenaren volledige controle over hun internetgebruik en -abonnement. Het Fiberklaar-netwerk is namelijk open voor elke provider die z’n diensten via fiber wil aanbieden. Zo kiezen de inwoners van Stabroek helemaal zelf met welke deelnemende internetprovider ze in zee gaan, nu en in de toekomst.  

 Aannemer Circet Infra Fiber gaat aan de slag 

Aannemer Circet Infra Fiber bouwt in Stabroek ons open fibernetwerk. Wij van Fiberklaar houden de inwoners via de post op de hoogte over de aanleg in hun buurt.  

Vier mee op 29 juli 

We vieren deze bijzondere mijlpaal in Stabroek! Alle inwoners zijn op woensdag 29 juli tussen 15.00 en 20.00 uur doorlopend welkom aan Hoeve Brouwers. Daar vertellen we, samen met onze aannemer, hoe de bouw van ons netwerk verloopt. De bezoekers maken er ook kennis met de providersdie hun internetdiensten zullen aanbieden op ons open glasvezelnetwerk. We voorzien een hapje en een drankje, en kinderanimatie.  

Bekijk alle nieuwsberichten