Fiberklaar bouwt het open netwerk dat klaar is voor de toekomst.

visual

Wij maken Stabroek klaar voor een bliksemsnel ​en stabiel fibernetwerk.​

Wil jij een gratis fiberaansluiting bij je thuis of in je zaak? Da’s een bliksems goed idee, want fiber is een betrouwbare technologie die klaar is voor de datavolumes en het internetgebruik van vandaag én van de toekomst. Zo kun je altijd grenzeloos surfen, streamen, gamen en digitaal tv-kijken. Wij bouwen ons netwerk gemeente per gemeente en stad per stad.
 
Momenteel zijn we nog in bespreking met de gemeente om de nodige voorbereidingen te treffen. We kunnen jammer genoeg nog niet zeggen wanneer we effectief kunnen beginnen met de aanleg.
project-visual
icon-fiberklaar-blue
100% fiber

Ons netwerk bestaat volledig uit glasvezel — tot in je woning of zaak — en is storingvrij en bliksemsnel.

icon-netwerk-blue
open netwerk

Kies zelf je provider, nu en in de toekomst.

icon-home-blue
1 fiberkabel

Je bent altijd met het hele gezin én al je apparaten tegelijk stabiel online.

Onze infomomenten

Een nieuw internettijdperk staat voor de deur. We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen en surfen met lichtsnelheid. Op onze infomomenten online of in je buurt vertellen we je alles over fiber en ons netwerk.

21 juni 2022

19:30 - 21:00

Online Infomoment

Locatie: Webinar

Afgelopen Lees meer
Tijdens een algemene presentatie informeren we je over de voordelen van glasvezel en de toekomstige mogelijkheden. Uiteraard vertellen we je ook hoe je je kunt aansluiten op ons fibernetwerk. Daarna heb je alle ruimte om vragen te stellen. Het infomoment duurt ongeveer 60 minuten. Je kunt de online sessie volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen via chat.
23 juni 2022

19:00 - 21:00

Infomoment

Locatie: De Oude Brouwerij - Kerkstraat 18, 2940 Stabroek

Afgelopen Lees meer

Tijdens deze informatieavond kom je alles te weten over fiber en Fiberklaar.
We doen alles uit de doeken in een presentatie van ongeveer 40 minuten. Er is ruimschoots tijd voor vragen en antwoorden.

Gedetailleerde planning

19u. onthaal
19.30u. infomoment
20.30u. infomarkt met drankje

29 juli 2022

15:00 - 20:00

Stabroek gaat voor fiber

Locatie: Parking Hoeve Brouwers - Dorpsstraat 67, 2940 Stabroek

Afgelopen Lees meer

Stabroek gaat nu helemaal voor fiber. Meer dan 20% van de aansluitbare adressen in Stabroek gaat voor een gratis aansluiting op het Fiberklaar-netwerk. Dus beginnen wij het te bouwen. Dat willen we samen vieren! 

Ben jij er ook bij?    

Onze fiberexperten verwachten je op vrijdag 29 juli tussen 15.00 en 20.00 uur op Parking Hoeve Brouwers - Dorpsstraat 67, 2940 Stabroek. Daar vertellen we je,  samen met onze aannemer,  graag hoe de bouw van ons netwerk verloopt. Je maakt ook kennis met de aanwezige providers  die hun internetdiensten zullen aanbieden op ons open glasvezelnetwerk.

Kom je langs? Vooraf inschrijven hoeft niet. 

Tot snel!  

Stabroek gaat voor fiber, dus gaat Fiberklaar aan de slag.

't Is zover: 20% van de inwoners van Stabroek gaat voor een gratis aansluiting op het bliksemsnelle en stabiele ...
12 juli 2022
Fibergids

Ontdek wat fiber voor jou kan betekenen in onze fibergids.

Grenzeloos surfen, streamen, gamen, digitaal tv-kijken en thuiswerken? Fiber maakt het waar. We vertellen je alles over deze betrouwbare technologie.

De fiberinternetproviders

Zonder fiberabonnement ook geen bliksemsnel en superstabiel internet in jouw woning of bedrijf. Gelukkig bieden er enkele enthousiaste internetproviders hun diensten aan op ons open netwerk. Zo vind je gegarandeerd een abonnement op jouw maat.