Nieuws

Online infomomenten in Geel druk bijgewoond

Geel - 24 juni 2021
Online infomomenten in Geel druk bijgewoond

MicrosoftTeams-image-1

Het Fiberklaar-project leeft in Geel. Dat bleek duidelijk uit de drie online infomomenten, waarvoor zich in totaal bijna 500 personen hadden ingeschreven.

Interactieve sessie

Ondanks de tropische temperaturen tekenden heel wat Gelenaars present voor de digitale info-avonden van Fiberklaar. De sessies verliepen interactief: Fiberklaar schotelde de deelnemers enkele vragen voor, maar ook zij kregen op hun beurt de gelegenheid om vragen te stellen.

Via de chat kwamen maar liefst 665 vragen en reacties binnen. De deelnemers wilden vooral weten hoe de aanleg van het netwerk precies verloopt en hoe ze kunnen profiteren van de gratis fiberaansluiting. Ook over de verschillende abonnementsformules van de deelnemende interproviders in Geel waren er vragen.

Geslaagd initiatief

In een enquête achteraf gaf 88,5% van de deelnemers aan tevreden tot uiterst tevreden te zijn over het online infomoment dat ze hebben bijgewoond. We kunnen dus spreken over een geslaagd initiatief.

Verder bleek dat maar liefst 59% van de deelnemers af en toe problemen ervaart met de huidige internetverbinding. Door het toenemende internetverkeer zullen deze problemen de komende jaren alleen maar groter worden. Logisch dan ook dat er veel interesse is in een overstap naar fiber, want daarmee heb je geen last van vertragingen of haperingen.

Herbekijk de video

Heb je de online infomomenten van Fiberklaar in Geel gemist? Of was je erbij, maar wil je graag alles nog eens rustig herbekijken? Dat kan: de opname van de sessie van 16 juni blijft online beschikbaar.

Bekijk de video

Fiberklaar in jouw gemeente?

Woon je niet in Geel en ben je benieuwd of het Fiberklaar-netwerk ook in jouw gemeente beschikbaar is? Vul dan op onze homepagina jouw adres in en doe de check.