Fiberklaar bouwt het open netwerk dat klaar is voor de toekomst.

visual

Wij maken Geel klaar voor een bliksemsnel ​en stabiel fibernetwerk.​

Wil jij een gratis fiberaansluiting bij je thuis of in je zaak? Da’s een bliksems goed idee, want fiber is een betrouwbare technologie die klaar is voor de datavolumes en het internetgebruik van vandaag én van de toekomst. Zo kun je altijd grenzeloos surfen, streamen, gamen en digitaal tv-kijken. Wij bouwen ons netwerk gemeente per gemeente en stad per stad.
project-visual

Kom naar ons FiberMoment op 28/6

Veel dorpsgenoten kozen reeds voor fiber. Jij ook? Heb je nog vragen? 

Ontdek hoe fiber je leven makkelijker maakt en ontmoet er onze fiberexpert, die haarfijn uitlegt hoe we jouw woning aansluiten op ons netwerk.

  • Spreek met de providers. Bij hen kan je terecht met alle vragen over een abonnement en ontdek je welke toestellen je erbij krijgt voor een optimale wifi-beleving. 
  • Krijg info over de werken van de aannemer. Die kan ter plaatste meteen voor jou een huisbezoek inplannen. Veel vliegen in één klap. Handig toch!

We kijken ernaar uit je te ontvangen in ons Fiberhuis.

Tot dan!

banner-fbk-1-1-1

Vrijdag 28 juni
15:00 - 19:00

The Empire Foyer
De Billemonstraat 57,
2440 Geel

banner-fbk-1-1-1

Vrijdag 28 juni
15:00 - 19:00

The Empire Foyer
De Billemonstraat 57,
2440 Geel

Aannemer APK Group gaat aan de slag

Onze aannemer APK voert de werkzaamheden in Geel uit. Wil je meer weten over de planning? Ervaar je problemen door de werken? Neem dan contact op met  APK via apk.geel@fiberklaar.be of op het nummer  011 34 90 06 (op werkdagen van 8 tot 16 uur).

Wat staat er op de planning?

stappenplan
01. De aannemer komt bij jou langs

De aannemer brengt jou een bezoek om te kijken waar de glasvezelkabel het best binnenkomt, en dus waar hij je fibercontactdoos zal plaatsen. Daarbij houdt hij natuurlijk niet alleen rekening met de technische vereisten, maar ook met jouw wensen. De aannemer verwittigt je op tijd van onze komst, via een brief. Ben je niet thuis? Dan laat de aannemer een kaartje achter met de vraag om een afspraak te maken. 

02. Aanleg in jouw straat

De aannemer legt in opdracht van Fiberklaar de glasvezelkabel aan in de straat, doorgaans onder het voetpad, en van in de straat tot aan je woning of zaak. We maken goede afspraken met het lokaal bestuur om de hinder zo veel mogelijk te beperken, en we zorgen dat je woning of zaak bereikbaar blijft. 

03. We sluiten je woning gratis aan op ons netwerk

Onze technicus maakt je woning of zaak kosteloos fiberklaar. Hij trekt de glasvezelkabel tot bij jou binnen en installeert de fibercontactdoos op de plaats die jij en de aannemer tijdens zijn eerste bezoek zijn overeengekomen.

04. Klaar voor digitale vrijheid

Na de aanleg zit ons werk erop, maar we helpen je graag verder mocht je nog vragen hebben. Heb je al een fiberabonnement gekozen? Je internetprovider zorgt voor de installatie van je modem en activeert je diensten. Heb je nog geen fiberabonnement genomen? Dat kun je nu of later nog afsluiten bij een van de deelnemende internetproviders. Daarna geniet je van internet, digitale tv en telefonie via ons fibernetwerk.

icon-fiberklaar-blue
100% fiber

Ons netwerk bestaat volledig uit glasvezel — tot in je woning of zaak — en is storingvrij en bliksemsnel.

icon-netwerk-blue
open netwerk

Kies zelf je provider, nu en in de toekomst.

icon-home-blue
1 fiberkabel

Je bent altijd met het hele gezin én al je apparaten tegelijk stabiel online.

Onze infomomenten

Een nieuw internettijdperk staat voor de deur. We bereiden je graag tot in de puntjes voor op streamen en surfen met lichtsnelheid. Op onze infomomenten online of in je buurt vertellen we je alles over fiber en ons netwerk.

26 oktober 2022

15:00 - 19:00

Infomoment

Locatie: Parochiecentrum Sint-Amands, Werft 16, 2440 Geel

Afgelopen Lees meer

We zijn volop bezig met de uitrol van het glasvezelnetwerk in Geel. Koos jij nog niet voor fiber? Dan is ’t nog niet te laat voor je gratis aansluiting.

Heb je nog vragen over fiber of Fiberklaar? Hoe verloopt de aansluiting van je woning op ons netwerk? Hoe zit dat nu juist met een fiberabonnement? ...
Onze fiberexperts van Fiberklaar en de aannemer beantwoorden al je vragen persoonlijk.

27 maart 2023

14:00 - 18:00

Infomoment Geel

Locatie: Parochiecentrum Sint-Amands, Werft 16, 2440 Geel

Afgelopen Lees meer

Onze fiberexperts en aannemer APK beantwoorden met plezier al je vragen over de aanleg van ons netwerk in Geel.

We verwelkomen je tussen 14.00 en 18.00 uur. 

Tot dan!

20 november 2023

14:00 - 18:00

FiberMoment Geel

Locatie: Zaal Holvenia, Kapelstraat 16, 2440 Geel

Afgelopen Lees meer

Je vroeg je gratis huisaansluiting al aan of je bent het van plan? Of de installatie van jouw fiberkabel is intussen gebeurd?

Kom langs op het FiberMoment op maandag 20 november en geniet van een drankje samen met je buren. 

- Maak kennis met de deelnemende internetproviders en ontdek hun internetabonnementen en de mogelijkheden via de fiberkabel. 
- Maak ter plaatse een afspraak voor een huisbezoek.
- Stel al jouw vragen aan onze fiberexperts.
- Leer hoe de fiberkabel je WiFi-ervaring verbetert en ontvang tips voor optimale interne bekabeling. 
- Ervaar bliksemsnelle snelheden via demonstraties. 

Je bent welkom tussen 14 en 18 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig. 

Tot dan! 

23 maart 2024

08.00-13.00

Pop-up infopunt appartementen Geel

Locatie: Palmenmarkt, Markt, 2440 Geel

Afgelopen Lees meer

Is jouw appartement binnenkort ook Fiberklaar?
Kom naar ons infopunt op de Palmenmarkt in Geel. Je ontvangt alle praktische info en het volledige stappenplan rond de  aansluiting van jouw appartement.

We zijn aanwezig van 8 tot 13 uur.

28 juni 2024

15:00 - 19:00

FiberMoment Geel

Locatie: The Empire Foyer, De Billemonstraat 57, 2440 Geel

Zonder inschrijving Lees meer

Heb je al gekozen voor fiber? Veel buurtbewoners deden het intussen! Had je nog vragen? 

Afspraak op vrijdag 28 juni in ons FiberHuis (The Empire Foyer, De Billemonstraat 57, Geel), waar je niet alleen ontdekt hoe fiber je leven makkelijker maakt. Je ontmoet er ook onze fiberexpert, die haarfijn uitlegt hoe we jouw woning aansluiten op ons netwerk.  

Ook de providers zijn van de partij. Bij hen kan je terecht met alle vragen over een abonnement en ontdek je welke toestellen je erbij krijgt voor een optimale wifi-beleving. Daarnaast is ook de aannemer er, met info over de werken. Die kan ter plaatste meteen voor jou een huisbezoek inplannen. Veel vliegen in één klap. Handig toch! 

Je bent doorlopend welkom tussen 15.00 en 19.00 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig.  

Tot dan?

Enthousiasme in Geel

Geel is een van de eerste steden waar we startten met de uitrol van ons glasvezelnetwerk. We organiseerden er een FiberMoment.

22 november 2023

Infomoment in Geel op 26/10

Fiberklaar komt naar je toe in Geel. We zijn volop bezig met de uitrol van het Fiberklaar-netwerk in Geel. Koos jij nog niet voor fiber? Dan is ’t nog niet te laat voor je gratis aansluiting. Heb je vragen of fiber, de ...

04 oktober 2022

Eén jaar Fiberklaar: 235.000 potentiële aansluitingen in uitvoering in 29 steden en gemeenten

Fiberklaar viert vandaag zijn eerste verjaardag. In het eerste jaar 235.000 potentiële aansluitingen in uitvoering in Vlaanderen. Actief in 29 steden en gemeenten, met dit jaar nog tientallen gebieden op planning 113 ...

25 maart 2022
Fibergids

Ontdek wat fiber voor jou kan betekenen in onze fibergids.

Grenzeloos surfen, streamen, gamen, digitaal tv-kijken en thuiswerken? Fiber maakt het waar. We vertellen je alles over deze betrouwbare technologie.

De fiberinternetproviders

Zonder fiberabonnement ook geen bliksemsnel en superstabiel internet in jouw woning of bedrijf. Gelukkig bieden er enkele enthousiaste internetproviders hun diensten aan op ons open netwerk. Zo vind je gegarandeerd een abonnement op jouw maat.