Lokaal

Huisbezoeken in Genk starten

Genk - 15 januari 2024
Genk is stapje dichter bij supersnel internet | Fiberklaar

We willen in een eerste fase meer dan 12.200 adressen in Genk gratis aansluiten op ons nieuw internetnetwerk in de Limburgse stad. In januari starten hiervoor wegenwerken en vervolgens wordt de kabel ook doorgetrokken tot in de woningen en appartementen die deel uitmaken van het aanlegplan. De werken starten op 22 januari, rond C-Mine.

Wie wil weten of zijn of haar adres ook in aanmerking komt voor een gratis, vrijblijvende, aansluiting, kan hier zijn of haar adres controleren en een aansluiting aanvragen.

Plan je huisbezoek

Vooraleer we na de wegenwerken ook op jouw adres een aansluiting voorzien, plannen we eerst een huisbezoek. Daarbij komt een medewerker van Fiberklaar bekijken waar de kabel in jouw woning kan worden binnengebracht. Je ontvangt via de post info over hoe je jouw huisbezoek kan aanvragen en inplannen.

Vragen?

Heb je concrete vragen over de aanleg in je straat of op jouw adres? Via 011 34 90 04 (op werkdagen tussen 8.00 en 16.00 u.) en per e-mail op apk@fiberklaar.be kom je in contact met onze aannemer APK.

In onze lijst met veelgestelde vragen vind je antwoorden terug op veelgestelde vragen. 

Infomomenten

We organiseren de komende maanden fysieke infomomenten. Je kan er terecht met al jouw vragen. Een eerste vindt plaats op donderdag 8 februari om 18.30 uur in de Stadsschouwburg. Ontdek er meer op www.fiberklaar.be/genk.

De huisbezoeker bekijkt ter plaatse waar jouw aansluiting geplaatst kan worden.