Nieuwsbericht

Ons fibernetwerk in Wemmel? Komt eraan!

FBK-ANNOUNCE-Wemmel-Header

De Wemmelaars kijken duidelijk uit naar een grenzeloze internetverbinding via fiber. Logisch, want zo zijn ze helemaal klaar voor de digitale uitdagingen van morgen. Omdat 20% van de inwoners koos voor een gratis fiberaansluiting, beginnen wij binnenkort ons netwerk te bouwen in Wemmel. 

Fiber in Wemmel 

Wemmel gaat een rooskleurige digitale toekomst tegemoet. De 20% fiberpioniers zorgen ervoor dat de aanleg een haalbare kaart wordt voor ons. En nóg beter: we kunnen nu elke aansluitbare woning in de Vlaams-Brabantse gemeente gratis voorzien van fiber — ook wel glasvezel genoemd. Ontdek de voordelen en voorwaarden  

Aannemer Solutions30 gaat aan de slag   

Vroeg jij als inwoner van Wemmel nog geen fiberaansluiting aan? Zolang aannemer Solutions30 in jouw buurt aan het werk is, kan hij jouw woning gratis aansluiten op ons netwerk. De technici gaan langs bij alle aansluitbare woningen, om te kijken hoe ze vlot fiber tot bij jou binnen kunnen brengen. Of verzeker je meteen online van glasvezel  

Fiber to the home  

Het bezoek van de aannemer is volledig vrijblijvend, maar glasvezel is sowieso een aanrader voor élke internetgebruiker. Je kunt al-tijd grenzeloos en storingvrij surfen, streamen, digitaal tv-kijken, gamen, videobellen, … Het Fiberklaar-netwerk is trouwens het enige netwerk in Vlaanderen dat van in de wijkcentrale tot in je woning voor 100% uit fiber bestaat. Zo ben je altijd zeker van een eersteklas internetverbinding.  

En er is meer: je kiest helemaal zelf met welke deelnemende internetprovider je in zee gaat. Ons netwerk staat namelijk open voor elke provider die z’n diensten erop wil aanbieden. Zo heb jij keuze uit verschillende fiberabonnementen. Da’s interessant. 

Vier mee op 2 februari   

Fiber in Wemmel, dat moeten we vieren! Alle inwoners zijn welkom op donderdag 2 februari 2023 tussen 15.00 en 20.00 uur in Bowling Stones. Daar vertellen we, samen met aannemer Solutions30, hoe de bouw van ons netwerk verloopt. Ook de deelnemende providers staan er voor je klaar. Tot dan? 

Bekijk alle nieuwsberichten