Nieuwsbericht

We zijn gestart met de uitrol van ons fibernetwerk in Wemmel

20230220 Start civiel Wemmel01

Aannemer Solutions30 is op maandag 20 februari gestart met de eerste graafwerken voor de aanleg ons fibernetwerk in Wemmel. De eerste straten die aan de beurt komen, zijn de Diepestraat en Brabants Dal, een week later gevolgd door de Willem Bernardstraat. De komende maanden willen we 6.741 woningen in Wemmel aansluiten op ons netwerk.

Wil je meer weten over de planning? Ervaar je problemen door de werken? Neem dan contact op met Solutions30 via solutions30@fiberklaar.be of via het gratis telefoonnummer 0800 159 05 (op werkdagen van 9 tot 17 uur). 

Nog geen aansluiting aangevraagd?   

Zolang de aannemer in jouw buurt aan het werk is, kan hij jouw woning gratis aansluiten op ons netwerk. De technici gaan langs bij alle aansluitbare woningen, om te kijken hoe ze vlot fiber tot bij jou binnen kunnen brengen. Of verzeker je meteen online van glasvezel  

Fiber to the home  

Het bezoek van de aannemer is volledig vrijblijvend, maar glasvezel is sowieso een aanrader voor élke internetgebruiker. Je kunt al-tijd grenzeloos en storingvrij surfen, streamen, digitaal tv-kijken, gamen, videobellen, … Het Fiberklaar-netwerk is trouwens het enige netwerk in Vlaanderen dat van in de wijkcentrale tot in je woning voor 100% uit fiber bestaat. Zo ben je altijd zeker van een eersteklas internetverbinding.  

En er is meer: je kiest helemaal zelf met welke deelnemende internetprovider je in zee gaat. Ons netwerk staat namelijk open voor elke provider die z’n diensten erop wil aanbieden. Zo heb jij keuze uit verschillende fiberabonnementen. Da’s interessant. 

Bekijk alle nieuwsberichten