Nieuwsbericht

Fiberklaar rolt glasvezelnetwerk uit in Lanaken

 

Met de plannen voor de verdere uitrol van ons open glasvezelnetwerk in de groene gemeente Lanaken, diepen we de Limburgse markt verder uit. Het aansluitbaar gebied in Lanaken bevat een potentieel van 11.500 potentiële huisaansluitingen.

Om inwoners te informeren over glasvezel en de aansluiting op het netwerk, organiseren we twee informatiemomenten. ​ Op 9 mei is er een virtueel infomoment en op 16 mei een live infomoment in het Cultureel centrum van Lanaken.  

Rik Missault, CEO van Fiberklaar is blij met de ontwikkelingen in Limburg: “Lanaken markeert een nieuw hoofdstuk van Fiberklaar in Limburg. Net zoals in de andere provincies voelen we in Lanaken alvast ook enthousiasme voor razendsnel en stabiel internet. We kijken ernaar uit om Lanakenaren hier toegang toe te geven via ons open glasvezelnetwerk. Momenteel loopt er een uitgebreide informatiecampagne waarbij alle betrokken inwoners met al hun mogelijke vragen terecht kunnen bij ons team. We doen er alles aan om er in Lanaken net zo’n succes van te maken als in Genk.” 

fiberklaar-pijl-lanaken-2023.png

 

Bekijk alle nieuwsberichten