Nieuwsbericht

Fiber komt nu écht dichtbij voor Puurs-Sint-Amands.

FBK-ANNOUNCE-Puurs-Sint-Amands-Header (1)

Puurs-Sint-Amands is een grote stap dichter bij het internet van de toekomst. Meer dan 20% van de inwoners koos al voor een gratis aansluiting op ons fibernetwerk, dus beginnen wij het te bouwen! We kunnen nu elke aansluitbare woning voorzien van fiber — ook wel glasvezel genoemd.  

Fiber in Puurs-Sint-Amands 

Wij van Fiberklaar werken samen met aannemer Solutions30 om het glasvezelnetwerk aan te leggen in Puurs-Sint-Amands. Eerst is er een inspectieronde, waarbij de aannemer nagaat hoe hij de woningen vlot kan aansluiten op fiber. Als we jouw woning gratis fiberklaar kunnen maken, laten we je weten wanneer je een bezoekje mag verwachten. De aannemer kijkt dan waar je persoonlijke glasvezelkabel en fibercontactdoos komen.  

Vroeg jij nog geen gratis aansluiting aan? Dat kan nog altijd via de website over fiber in Puurs-Sint-Amands of wanneer de aannemer bij jou langskomt. Wil je eerst meer weten over ons netwerk en onze aanpak? Ontdek de voordelen en voorwaarden 

 Waarom kiezen voor glasvezel? 

Een glasvezelaansluiting is bliksemsnel en zorgt voor volledige digitale vrijheid. De kracht en stabiliteit van fiber tillen je internetverbinding naar een hoger niveau. Met deze technologie ben je klaar voor alle mogelijkheden die het internet vandaag en morgen te bieden heeft.   

Om je aansluiting effectief te kunnen gebruiken, heb je nog een fiberabonnement nodig. Het Fiberklaar-netwerk is open voor elke provider, dus hebben gebruikers de keuze uit tal van formules. Kies snel jouw favoriete deelnemende internetprovider 

Vier mee op 12 januari 2023 

We vieren de komst van fiber graag samen met alle inwoners van Puurs-Sint-Amands. Je bent welkom op donderdag 12 januari 2023 in Hof Van Coolhem. Tussen 14.00 en 19.00 uur staan wij, de aannemer en de deelnemende providers voor je klaar. Neem een gratis drankje en stel ons al jouw fibervragen.  

Bekijk alle nieuwsberichten