Nieuws

Fiber in Sint-Niklaas: onze technici zijn daar

Sint-Niklaas - 19 augustus 2021
Fiber in Sint-Niklaas: onze technici zijn daar

 

 

Fiberklaar-Sint-Niklaas-onze-technici-zijn-daar

Als inwoner van Sint-Niklaas heb je het waarschijnlijk al wel gehoord of gelezen: Fiberklaar komt naar jouw stad. Fiber of glasvezel is een revolutionaire technologie die superstabiel, bliksemsnel én onbeperkt dataverkeer mogelijk maakt. Het is sowieso heerlijk vertoeven in de hoofdstad van het Waasland en nu krijgt je woonplaats er dus een extra troef bij. We starten nu met de voorbereidingen in de Clementwijk en Vijfstraten.

Voorbereiding aanleg fibernetwerk

Heb je de Fiberklaar-technici al gespot in je buurt? Dat is goed mogelijk, want we bereiden de aanleg van het fibernetwerk in Sint-Niklaas voor. De technici nemen graag een kijkje binnen in de woningen, om te checken waar de persoonlijke fiberkabel van elk gezin het best het huis kan binnenkomen. We beginnen deze huisbezoeken in de Clementwijk en Vijfstraten. Geen paniek dus als er daar binnenkort iemand met kledij van Fiberklaar aanbelt.

Gratis aansluiting voor Sint-Niklazenaren

Het bezoek van de technici houdt geen enkele verplichting in, je beslist volledig zelf of je intekent op een fiberabonnement of niet. Maar we maken je beslissing alvast wat makkelijker: we bieden iedere Sint-Niklazenaar een gratis glasvezelaansluiting aan. Het enige wat je daarvoor moet doen, is aan de aannemer laten weten dat je interesse hebt in een fiberkabel. Ben je niet thuis? Dan ontvang je een kaartje in de bus om een nieuwe afspraak te maken.

Meer weten?

In Sint-Niklaas gaat onze aannemer Van den Berg aan de slag. Heb je vragen over de aanleg van fiber in je buurt? Ervaar je problemen of een storing door de werken? Neem dan contact op via vandenberg.sintniklaas@fiberklaar.be of bel het gratis nummer 0800-20079 (op werkdagen van 8.00 tot 16.00 uur).