Nieuws

Fiber in Eeklo: altijd een eersteklas internetverbinding

Eeklo - 13 december 2021
Fiber in Eeklo: altijd een eersteklas internetverbinding

Ongestoord videobellen met de bomma, supervlot gamen, in een vingerknip grote bestanden versturen en downloaden, … Fiber maakt het allemaal waar! We veroveren heel Vlaanderen met ons revolutionaire netwerk en nu trekken we naar het Meetjesland! Eeklonaars, stappen jullie mee op de Fiberklaar-trein?

Check je adres

Elke woning verdient een fiberaansluiting, maar helaas moeten we in deze fase keuzes maken. Benieuwd of we jouw woning kunnen aansluiten op ons glasvezelnetwerk? Vul snel je adres in en kom het meteen te weten.

Verzeker je van een fiberaansluiting!

Wij van Fiberklaar leggen de kabel met haarfijne glasvezels aan en maken dan de verbinding van de straat tot in je woning. Maar eerst rekenen we op jullie. Als minstens 20% van de Eeklonaars fiber in huis wil, wordt de aanleg een haalbare investering voor ons. Bereiken we die drempel voor 21 maart 2022, dan maken we ineens alle aansluitbare woningen in Eeklo gratis fiberklaar.

Zo krijg je fiber

Wij beheren het netwerk, maar het zijn de fiberinternetproviders die hun diensten als internet, digitale tv en telefonie tot bij jou brengen. Om te genieten van alle voordelen van glasvezel, neem je een fiberabonnement bij een deelnemende provider. Het liefst voor 21 maart 2022, natuurlijk. Help jij Eeklo mee naar de drempel van 20%? Ontdek alle voordelen en voorwaarden.

Alle info over fiber in Eeklo

De inwoners van Eeklo ontvangen meer info via de post, op evenementen en online. Wil je meer weten? Check regelmatig onze website en socialemediakanelen voor het laatste nieuws over fiber in Eeklo.