Lokaal

Enthousiasme troef bij FiberStart in Genk

Genk - 9 februari 2024
Enthousiasme troef bij FiberStart in Genk

Amper iets meer dan een week na de officiële start van onze aanlegwerken in Genk, waren alle Genkenaren welkom op FiberStart in de Stadsschouwburg. Een infomoment waar naast onze fiberklaarspecialisten ook de aannemer present tekende. 

Meer dan 250 Genkenaren maakten tijd vrij voor een avond vol informatie. Na een presentatie rond glasvezel in het algemeen, de voordelen, de manier waarop Genkenaren zich kunnen aansluiten, een blik op de toekomst, was iedereen welkom op een 'infomarkt', waarop ook aannemer APK praktische vragen omtrent de aanleg in de straat of in een woning of appartement beantwoordde. 

Er leefde veel positiviteit en nieuwsgierigheid. Fijn is ook dat onze infostand met informatie specifiek voor inwoners van een appartementsgebouw, druk werd bezocht. Ontdek meer details over glasvezel in een appartement.

Heb je de FiberStart gemist?

Afspraak op dinsdag 26 maart, van 15.00 tot 20.00 in de foyer van de Stadsschouwburg voor een volgend infomoment. Daarnaast zijn we ook aanwezig op lokale markten. Klik hier voor alle infomomenten. 

Plan je huisbezoek!

In Genk zijn sinds januari huisbezoekers op pad. Zij brengen op jouw adres jouw persoonlijke situatie in kaart. Noodzakelijk voor de werken aan jouw gratis aansluiting. Je herkent hen aan Fiberklaar-kledij (bv. fluojasje) en een identificatiebadge. Als jouw adres deel uitmaakt van onze eerste aanlegfase in Genk, kan je nu een huisbezoek inplannen. Dit doe je via de planningspagina van onze aannemer APK. Komt jouw adres nu nog niet aan bod? Dan kan je jouw gegevens achterlaten. We contacteren je van zodra jouw adres wel aan de beurt is. 

fiberklaar-genk-infomoment-08022024Een aandachtig publiek in de Stadsschouwburg in Genk!