Lokaal

Deinze en Machelen-aan-de-Leie worden Fiberklaar!

Deinze, Zulte - 3 juli 2023
Deinze en Machelen-aan-de-Leie worden Fiberklaar!

Heb je al snel internet bij jou thuis? In Deinze en Zulte gaan we laten zien dat het ook BLIKSEMsnel kan. Nu al 20% van de inwoners een gratis fiberaansluiting heeft aangevraagd, beginnen wij er het Fiberklaar-netwerk te bouwen. Dat is klaar voor de digitale uitdagingen van vandaag en morgen. 

Fiber in Deinze en Zulte 

Dat al één op de vijf inwoners interesse toonde in een revolutionaire internetbeleving, is geweldig nieuws voor de rest van Deinze en Machelen-aan-de-Leie, deelgemeente van Zulte. De aanleg wordt zo een haalbare kaart: we kunnen er nu elke aansluitbare woning gratis voorzien van fiber — ook wel glasvezel genoemd. 

Wil jij ook een gratis fiberkabel? Het is nog niet te laat. Vraag ‘m aan via onze website of via de aannemer die in jouw buurt aan het netwerk gaat sleutelen. Ontdek snel de voordelen en voorwaarden 

Hét open fibernetwerk 

Een fiberaansluiting is sowieso een bliksem goed idee. Zo krijg je namelijk volledige digitale vrijheid en maak je je woning klaar voor het internet van de toekomst. Dankzij glasvezel zijn storingen, vertragingen en andere frustraties verleden tijd. Je bent namelijk altijd zeker van een snelle, stabiele en grenzeloze internetverbinding.  

Bovendien kies je zelf bij welke deelnemende provider je een fiberabonnement neemt: ons netwerk is open voor elke provider die er z’n internetdiensten op wil aanbieden. De keuze is aan jou! 

Vier mee op donderdag 13 juli 

We vieren graag de komst van ons netwerk. Op donderdag 13 juli 2023 zijn de inwoners van Deinze en Zulte welkom in zaal Souplex. Tussen 14.00 en 19.00 uur beantwoorden wij, de aannemer en de deelnemende providers alle prangende fibervragen. Je hoeft je vooraf niet in te schrijven. Kom gewoon gezellig eens langs!