Nieuwsbericht

Fibertrein passeert in Deinze en Zulte

 

Nadat we in tientallen gemeenten alvast halt hielden, stopt onze trein nu ook in Deinze en Zulte. Meer dan 12.300 adressen in totaal willen we voorzien van een gratis glasvezelaansluiting. Iets meer dan 10.000 in Deinze en 1.600 in Zulte. Het gebied waarin we ons glasvezelnetwerk zullen aanleggen, omvat voornamelijk adressen in het centrum van Deinze en Machelen-aan-de-Leie, deelgemeente van Zulte.

Net omdat ons project binnen Zulte zich concentreert in Machelen-aan-de-Leie, organiseren we er een extra infomoment. Specifiek voor de inwoners van Machelen-aan-de-Leie.

Wat moet ik als Deinzenaar of Zultenaar doen voor die gratis glasvezelaansluiting? 

We kunnen omwille van bouwtechnische redenen niet alle adressen in Deinze en Zulte voorzien van een aansluiting. Ontdek via onze 'adrescheck' of je deel uitmaakt van het aanleggebied. Klik hiervoor rechtsbovenaan deze pagina op de knop "Sluit je gratis aan". Zo ontdek je of jouw adres ook aansluitbaar is. Vervolgens kan je registreren, geheel vrijblijvend, voor jouw gratis fiberaansluiting op ons netwerk.

Kom naar een infomoment!

Hoe verloopt die aansluiting? Wat houden de werken zoal in? Je kan hiervoor een kijkje nemen op onze pagina met veelgestelde vragen of deze met info over de aanleg. Je krijgt de komende weken ook regelmatig post van ons met informatie.

Heb je bijkomende vragen? Stel je graag jouw vraag fysiek? We antwoorden je graag tijdens infomomenten. Een fysiek infomoment op donderdag 8 juni in Deinze (twee sessies), op donderdag 22 juni in Machelen-aan-de-Leie en een online infomoment op dinsdag 13 juni. We voorzien telkens een presentatie.

Voor het online infomoment volstaat het om via jouw computer, gsm of tablet connectie te maken. Zo kan je vanuit je zetel  volgen en nadien vragen stellen.

Inschrijven voor een fysiek infomoment doe je hier: 

Online infosessie:

Bekijk alle nieuwsberichten