Nieuwsbericht

De kogel is door de kerk: we maken Eeklo fiberklaar

FIB_Eeklo_Klaar_Nieuwsbericht_Visual-1440x960

Hoor je dat? Het is feest in Eeklo, want de hoofdstad van het Meetjesland wordt binnenkort fiberklaar. Laten we alvast toosten op al dat enthousiasme en de inwoners die al een fiberabonnement namen bij een van de internetproviders. Jullie surfen als een van de eerste op het internet van de toekomst.

Hoera, 20% zei ‘fiberja’

Koos je al voor een fiberabonnement, dan zorg jij ervoor dat binnenkort heel Eeklo vertrokken is met bliksemsnel en superstabiel internet. Nu 20% ‘fiberja’ zegt, kunnen we elke aansluitbare woning voorzien van fiber.

Eeklo, ga vandaag nog voor een fiberkabel

’t Is oké als je het perfecte fiberabonnement nog niet gevonden hebt, want ook zonder kunnen we je woning of bedrijf aansluiten op ons revolutionaire glasvezelnetwerk. Zo ben je nu al helemaal klaar voor de toekomst – en het internet dat daarbij hoort. Zolang onze aannemer bij jou in de buurt aan ons netwerk sleutelt, kun je voor een fiberaansluiting kiezen.

MIH legt onze kabels in de grond

Aannemer MIH legt onze fiberkabels met veel zorg in de straten van Eeklo. Zit je met vragen over de aanleg van glasvezel in jouw buurt, of ervaar je problemen? Neem dan contact op via mih@fiberklaar.be of op het gratis nummer 03 653 43 69 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur).

Bekijk alle nieuwsberichten