Nieuws

De kogel is door de kerk: Turnhout wordt fiberklaar!

Turnhout - 12 september 2021
De kogel is door de kerk: Turnhout wordt fiberklaar!

Blog_Turnhout-1440x960

Het is officieel: we maken de hoofdstad van de Kempen fiberklaar! Twintig keer merci, aan de 20% van de Turnhoutenaars die gelooft in de kracht van fiber en intekende op een aansluiting. Binnenkort beginnen we met de aanleg van ons revolutionair netwerk. Traag internet en haperingen behoren dan écht tot het verleden. Heb je nog niet ingetekend op bliksemsnel en superstabiel internet? Geen zorgen, je bent nog niet te laat.

1. Jij koos al voor fiber

Behoor jij tot de 20% van de Turnhoutenaars die intekende op fiber? Dan ben je al zeker van je gratis aansluiting. Onze aannemer Circet zal ervoor zorgen dat alles volgens plan verloopt. Wanneer je ons mag verwachten, laten we je snel weten.

2. Je wil je nog aansluiten

Tekende je nog niet in op fiber, maar begint het idee van bliksemsnel en superstabiel internet te kriebelen? Geen zorgen, want ook nu nog kun je je aansluiten op ons netwerk. Bekijk de deelnemende providers in je stad, kies je favoriet en meld je online aan voor fiber. De kosten voor de aansluiting nemen wij volledig voor onze rekening.

3. Laat ons je overtuigen?

Twijfelen is menselijk, maar niet als het over internet met lichtsnelheid gaat. Door nu voor een glasvezelaansluiting te kiezen, hou je al je opties open. Of het nu morgen of volgend jaar is: jij kiest zelf wanneer je een glasvezelabonnement afsluit. Daarnaast bespaar je je straatgenoten en jezelf heel wat overlast door de aansluiting nu al te laten uitvoeren.

Hebben we je interesse in een fiberkabel geprikkeld? Onze aannemer komt bij je langs wanneer de werken in jouw buurt aanvatten. Maak je brievenbus dus zeker regelmatig leeg.

Leer Fiberklaar kennen

Wil je meer te weten komen over fiber en Fiberklaar? Hou onze website en socialemediakanalen in de gaten en ontdek hoe we Vlaanderen klaarmaken voor de toekomst.