Lokaal

Nieuw internettijdperk in Erpe-Mere!

Erpe-Mere - 5 juni 2023
Nieuw internettijdperk in Erpe-Mere!

 

Ons fibernetwerk luidt in Vlaanderen een nieuw internettijdperk in — en nu kunnen ook inwoners van Erpe-Mere er mee van profiteren. Wil jij ook toegang tot bliksemsnel en stabiel internet? 

Fiber in Erpe-Mere 

Doe de adrescheck op onze homepagina en ontdek meteen of we ook jouw woning kosteloos kunnen aansluiten op ons netwerk. Komen we langs? Vul dan meteen het formulier in om je te verzekeren van een fiberkabel bij jou thuis. Lees zeker ook de voordelen en voorwaarden 

Aannemer Solutions30 komt langs 

Aannemer Solutions30, die in opdracht van Fiberklaar het netwerk aanlegt, zal de komende weken en maanden Erpe-Mere doorkruisen. In de eerste fase om de woningen te inspecteren en te kijken waar elke glasvezelkabel en fibercontactdoos komt. Dat huisbezoek is volledig vrijblijvend. 
 
Als de plannen klaar en goedgekeurd zijn, steekt de aannemer de handen uit de mouwen om de kabels onder de grond te steken en alle woningen te verbinden. Geen zorgen, de overlast blijft beperkt. 

Waarom kiezen voor fiber? 

Ons fibernetwerk sluit naadloos aan op het digitale tijdperk, waarin we allemaal steeds meer online doen. Fiber biedt namelijk ongeëvenaarde snelheden en verzekert altijd een hoge kwaliteit. Gedaan dus met haperingen en storingen, ook als veel personen en apparaten tegelijk online zijn.  

Nog een troef: ons netwerk is niet gebonden aan één provider. Elke aanbieder die internetdiensten wil leveren via fiber, is welkom op ons open netwerk. Zo krijg jij de vrije keuze uit deelnemende providers en abonnementen.  

 Vier mee op 20 juni 

Nog vragen? We organiseren een infomoment voor alle geïnteresseerden uit Erpe-Mere. Onze experts staan op 20 juni 2023 voor jou klaar in Cultuurhuis EMotia. Je bent doorlopend welkom tussen 15.00 en 19.00 uur.  

Wil je meer weten over de aanleg of fiberabonnementen? Ook de aannemer en deelnemende internetproviders zijn aanwezig. Tot dan!