Lokaal

Bliksemsnel fibernetwerk komt ook naar Erpe-Mere

Erpe-Mere - 28 maart 2023
Bliksemsnel fibernetwerk komt ook naar Erpe-Mere

 

Erpe-Mere is de volgende gelukkige gemeente in Vlaanderen die aangesloten wordt op het netwerk van Fiberklaar. Maar liefst 5.300 woningen komen in aanmerking voor een persoonlijke glasvezelaansluiting! In de Kloosterstraat gaan we alvast van start met de aanleg omdat daar al wegenwerken gepland zijn. Woon jij in een andere straat in Erpe-Mere? Dan kan je binnenkort ontdekken of we ook bij jou langskomen voor een glasvezelaansluiting.

De Kloosterstraat wordt nu al klaargemaakt

In de Kloosterstraat zijn er wegenwerken gepland. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken, pikt Fiberklaar hier graag op in. Zo leggen we meteen al onze fiberkabels in de grond om te vermijden dat er in deze straat later opnieuw moet gewerkt worden.

Solutions30 neemt een kijkje

Aannemer Solutions30 voert de werken in de Kloosterstraat uit. De technici kloppen eerst aan bij alle aansluitbare woningen om te kijken hoe ze die vlot kunnen aansluiten op het fibernetwerk. De bewoners van deze straat worden per brief op de hoogte gebracht van dit bezoek, dat trouwens volledig vrijblijvend is.

Ik woon in een andere straat in Erpe-Mere, wanneer kan ik me aanmelden?

Op 17 april gaat onze informatiecampagne in Erpe-Mere van start. Vanaf dan kan je:

  • Checken of je adres in de aansluitbare zone ligt via onze adreschecker
  • Is dat zo? Perfect! Dan kan je je ook al aanmelden voor je persoonlijke fiberaansluiting
  • Er volgt sowieso een live infomoment waar je op wordt uitgenodigd. Daar vertellen we je graag meer over fiber en kan je zelf ook vragen stellen

Fiber to the home  

Het bezoek van de aannemer is volledig vrijblijvend, maar glasvezel is sowieso een aanrader voor élke internetgebruiker. Je kunt al-tijd grenzeloos en storingvrij surfen, streamen, digitaal tv-kijken, gamen, videobellen, … Het Fiberklaar-netwerk is trouwens het enige netwerk in Vlaanderen dat van in de wijkcentrale tot in je woning voor 100% uit fiber bestaat. Zo ben je altijd zeker van een eersteklas internetverbinding.

En er is meer: je kiest helemaal zelf met welke deelnemende internetprovider je in zee gaat. Ons netwerk staat namelijk open voor elke provider die z’n diensten erop wil aanbieden. Zo heb jij keuze uit verschillende fiberabonnementen. Da’s interessant.